Cumartesi

Aydınlatıcı Özellikli Makyaj Bazı: Essence My Base İlluminating Makeup Base Review & Swatches


Öncelikle bir maruzatım var, onu kısa bir şekilde belirtmek istiyorum; ardından detaylı olarak ürünle ilgili yorumlarımı okuyabilir ve swatchları inceleyebilirsiniz : 

Essence Cosmetics 'in yeni koleksiyonları (?) ve şu an yurt dışında mevcut olan ürünlerinin buraya gelmesi biraz uzun zaman alıyor. Bazı Essence makyaj ürünlerinin satışını yapan kozmetik marketlerde kolaylıkla bulunan ürün, diğerinde bir tane bile olmayabiliyor.

 Mesela, Essence Cosmetics  * Come to Town Koleksiyonu  / Mountain Calling Koleksiyonu / Good Girl Bad Girl koleksiyonlarına bir yerde denk gelmedim, gören duyan varsa yazsın. Koleksiyon dışı üretilen; diğer ülkelerde şu an satışta olan birbirinden farklı ve güzel ürünleri varken, bizde yok. 

Yeni koleksiyonları Essence Türkiye sayfasında diğer Avrupa ülkeleriyle eş zamanlı satışta görmediğim sürece standından bir ürün almayı düşünmüyorum. O zamana kadar, sadece bir süredir kullandığım ve henüz yazılarını yayımlamadığım Essence ürünlerine sayfamda yer vereceğim.

*** Neyi kastettiğimi, Essence 'nin resmi sayfasına girip ülkelere göre ürün çeşitliliğini kıyasladığınızda anlayabilirsiniz, Linki => Essence Cosmetics Tıktık


Günlük makyajımda bronz allıklar ve aydınlatıcılar vazgeçilmezim. Çok severek kullandığım bir kaç yüz & göz aydınlatıcısı daha var, onları da ilerleyen günlerde toplu halde bir yazı şeklinde paylaşmayı planlıyorum. Bugün ki misafirim, Essence My Base İlluminating Make up Base - Aydınlatıcı özellikli makyaj bazı. Sıkıştırılmış toz formda olan yüz ve göz aydınlatıcılarından favorim: The Balm Mary Lou. 

Essence My Base İlluminating Make up Base ise kremsi formuyla ve yüz & göz çevresine canlılık katan aydınlatıcı özelliğinin de bulunduğu bir makyaj bazı.

-Aydınlatıcı Makyaj Bazı Kullanıcı Yorumum & Farklı Kullanım Alanları : 

***Cildi kuru ve mat olanlar için tüm yüz için de kullanılması mümkün. Ama abartmamak ve toplu iğne başı kadar bir miktarı fondötenin içine karıştırmak kaydıyla. 
***Yüze doğal bir ışıltı katmak isteyenler ve fondöten vs. kullanmayanlar içinde bir miktar nemlendiricinin içerisine karıştırılıp tüm yüze uygulanabilir. 
*** Kaş altını & göz pınarlarını aydınlatmada, elmacık kemiklerini belirginleştirmede. Yüz konturleme aşamasında ise hem elmacık kemiklerine hemde burun üstünde ki çizgiye uygulanıp iyi bir fırçayla dağıtıldığında oldukça hoş duruyor. 
*** Aydınlatıcıyı tüm saydığım uygulamalar dışında, normal ve mat rujları daha canlı göstermek için dudaklara az bir miktar uygulayabilirsiniz. Göz farını sabitlemede, göz kapaklarına hafif ışıltı katmak istediğiniz de kullanabilirsiniz.

Uygulaması ve dağıtması oldukça sıkıntısız, kıvam olarak da başarılı. Yapış yapış ve yağlı his bırakan bir baz değil. Işıltıları günlük makyajda yeterli seviyede, ne çok ne fazla.



Dağıtılmadan önce çok yoğun duruyor ama yapı olarak kolay dağılan ve cilde sağlıklı bir görüntü veren bir makyaj bazı. Essence Cosmetics 'in  standında denk gelmediğim bir makyaj bazı, gören olursa ve testerı varsa bir incelemenizi öneririm. 



*** Daha fazla paylaşım & uygulamalı fotoğraflar ve her türlü soru ve önerileriniz için beni buralarda da bulabilirsiniz  =>
Contact / Mail => 
* perfemma@gmail.com
*  sennur@makeuparfume.com
Mutfak & Yemek ve Yaşam Alanım => www.vanillasmell.com
Güzellik, kozmetik cilt bakımı Alanım => www.makeuparfume.com

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: