Pazartesi

Dumanlı Göz Makyajı için: Bourjois Paris Smoky Eyes Trio Eyeshadow & Swatch *


Smoky eye makeup denilince böyle bir heveslenirim. Siyah dumanlı bir göz makyajının bana çok yakıştığını söyleseler de, siyah farları kullanmaya fazla cesaret edemediğimi itiraf etmeliyim. İşte bugün ki Bourjois Paris Smoky Eyes Trio Eyeshadows serisinin göz farlarından  '' 05 Rose Vintage '' isimli üçlü göz farı paletini sırf smoky eyes ( dumanlı göz makyajı ) hevesimi almak adına seçtim. Renklerin öyle çok doğal ve açık durduğuna aldanmayın. En alttaki swatchını gördükten ve yorumumu okuduktan sonra neyi kastettiğimi anlayacaksınız.........................


Bourjois göz farlarında farklı bir durum var, genel itibariyle göz kreminden sonra nemlenen göz kapaklarına uygulayınca renklerinde koyulaşma ve belirginlik bariz hale geliyor. Bu benim kullandığım bir kaç Bourjois göz farına has bir durum mu yoksa genel itibariyle tüm renkler böyle midir bilemiyorum. Lacivert bir Bourjois tekli farım daha var onda da durum aynı. Hafif bir nemlendiriciyle renk patlıyor, koyulaşıyor ve capcanlı duruyor. Bu durum hoşuma gitmiyor dersem yalan olur çünkü hafif bir göz kremi uyguladıktan sonra yada çok az bir bazla göz kapaklarında birikme yapmıyor, dağılmıyor. 



Tendeki swatchlarından da anlayacağınız üzere, tenimde sadece çok hafif ince yapılı bir nemlendirici uyguladım ve ambalajla uygulama sonrası arasındaki renklerdeki koyuluk derecesi belirgin. Hele ki 3. ve en koyu duran renk ; bir tendeki duruşuna birde ambalajdaki rengini görünce çok şaşırdım.
 Göz makyajında tendeki kadar koyu durmuyor ama açık da değil. İlerleyen günlerde fırsat bulursam, Bourjois Smoky Eyeshadow 05 Rose Vintage 'li bir göz makyajı uygulaması yapıp ya burada yada instagram hesabım olan => ( @makeupkitchen ) da paylaşmayı düşünüyorum.



Benim gibi cildi ve göz kapakları kuru / normal olanlar için bazsız ve iyi nemlendirilmemiş bir göz çevresinde Bourjois farların gün boyu dayanmasını beklemek haksızlık olur. Aslında krem formlu bir göz farı olmadıkça tüm markaların mineral ve sıkıştırılmış göz farlarında bu durum geçerli. İyi ve uzun süre dayanan bir göz makyajı için hafif bir far bazı kullanmak şart.



Güzel bir pazartesi sabahından, herkese mutlu ve huzurlu bir hafta diliyorum. :)
*** Daha fazla paylaşım & uygulamalı fotoğraflar ve her türlü soru ve önerileriniz için beni buralarda da bulabilirsiniz  =>
Contact / Mail => 
* perfemma@gmail.com
*  sennur@makeuparfume.com
Mutfak & Yemek ve Yaşam Alanım => www.vanillasmell.com
Güzellik, kozmetik cilt bakımı Alanım => www.makeuparfume.com

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: