Perşembe

Hacim ve Uzunluk veren: Rimmel Lash Accelerator Endless Maskara ve Kullanıcı Yorumum


Bugün yine makyaj grubundan bir blog misafirim var. Bazıları normal fırçalılara önyargıyla yaklaşırken ben plastik fırçalı rimellere karşı bir sempati besleyememiştim ki, İki farklı markanın plastik fırçalı rimeliyle tanıştıktan sonra plastik fırçalı rimellere karşı önyargım da bitti. Bunlardan ilki Max Factor Masterpiece rimel, ikincisi de bu yazımda bahsedeceğim ve en alt fotoğrafta kirpiklerimde uygulanmış halini göreceğiniz Rimmel Lash Accelarator Endless rimel..........


Kullanıcı Yorumum : Normal rimellerin hatta çok pahalıya satılan rimellerden üstün nitelikte bir rimel. Fırça dizaynının sevilmesinde etkisi büyük. Çünkü bazı plastik fırçalar gibi seyrek değil. Bu kirpikleri ayrıştırmayı kolaylaştırırken aynı zamanda hacim vermeyi kolaylaştırıyor. Uzunluk verme konusunda; benim kirpik uçlarım fazla koyu değil, hafif sarı. Bu yüzden en uç kısımları ortaya çıkarması ve uzunluk katması önemli. 
Bire en büyük 3. artısı kesinlikle kısa sürede donmaması ve bitmemesi. Bazı pahalı markaların rimellerinin 2 hafta geçmeden donmasını ve kirpikleri birbirine yapıştırmasını hesaba katarsam; Rimmel Lash Accelarator Endless rimelin açıldıktan sonra kullanım süresi bitiyor ama rimel bitmiyor. :) 
Performans ve memnuniyet açısından bakıldığında, fiyat olarak oldukça uygun ve verilen paranın çöpe gitmeyeceği bir rimel.



****Nerelerde bulabilirsiniz? Watsons mağazalarında bu rimelin iki farklı çeşidi mevcut. Biri Lash Accelarator ( yuvarlak hatlı olan ), diğeride bu yani Rimmel Lash Accelarator Endless rimel. İlkini denemediğim için bir fikrim yok ama yeni ve iyi bir rimel arayışındaysanız yeni yıl indiriminde bu rimeli de denemenizi mutlaka öneririm.

 Watsons 'ın Yılbaşı indiriminde Rimmel ürünlerinde en az bir %40 indirim olur diye düşünüyorum. 
Bugünlük benden bu kadar.
Herkese mutlu, huzurlu bir gün diliyorum. :)

*** Daha fazla paylaşım & uygulamalı fotoğraflar ve her türlü soru ve önerileriniz için beni buralarda da bulabilirsiniz  =>
Contact / Mail => 
* perfemma@gmail.com
*  sennur@makeuparfume.com
Mutfak & Yemek ve Yaşam Alanım => www.vanillasmell.com
Güzellik, kozmetik cilt bakımı Alanım => www.makeuparfume.com

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: