Çarşamba

Krem Allık en iyi Nasıl Uygulanır ? : Maybelline New York Dream Touch Cream Blush Review & Swatches


Bugün, krem yada köpük allık olarak da nitelendirilen, Maybelline New York 'un Dream Touch allıklarından 05 numarada sıra. Bu tonunu çok seviyorum, hatta birini bitirdikten  sonra yine aynı tonu tercih ettim.
Aslında krem yada köpük formlu allıklarla aslında 5 yıl öncesine kadar aram yoktu. Tabi uygulamada ve dağıtmada sıkıntı olmasının da bunda payı büyük. İsterseniz hem krem allık kullanırken en iyi sonuç için nasıl bir uygulama yaptığımı; ürünle ilgili swatchları ve yorumlarımı sizlerle paylaşayım............................


Krem Allık En İyi Nasıl Uygulanır ? : Gelelim en can alıcı noktaya, üstte de belirttiğim gibi doğru ürünü doğru uygulama aksesuarıyla kullanmadıkça istenilen sonucu almak pek mümkün değil. Özellikle krem formlu ürünlerde her fırça her zaman krem allığı eşit ve güzel dağıtmıyor. 

Bu yüzden krem allıkları da fırçayla yada parmaklarla rastgele dağıtmak yerine üçgen formlu makyaj süngerleri ile; yeni nesil fondöten süngerlerinden, Real Technique Miracle Makeup sponge ile yada Gratis ve Watsons mağazalarında çok uygun fiyata bulabileceğiniz Eklips fondöten süngerlerinin sivri kısmıyla uygulamanızı öneririm.

Krem Allık Uygulaması : Çok az bir miktar krem allığı uygulayıp; Hafif ıslatıp sıktığınız sünger ile kontur çizgisinin üstünden ince bir çizgi halinde uzunlamasına çiziyoruz. Aynı süngerle, elmacık kemiklerine fırçayla uygular gibi krem allığı dağıtıyoruz.  


 Maybelline Dream Touch Cream Blush 05 No  Kullanıcı Yorumum : Bu allık köpük formlu olduğu için normal krem allıklardan daha zahmetsiz. Süngerle de uygulanabildiği gibi, parmak uçlarıyla da rahatlıkla uygulanabiliyor. ( Tabi  dondurma çubuğu tarzı temiz bir tahta çubukla cam şişesinden alıp; cilt hijyeni açısından ellerinizi yıkadıktan sonra parmak uçlarınızla uygulamanız gerekiyor. )

Cildim kuru; normalde nemlendirici uygulamadan cildime makyaj yapmam, bu allık da krem formlu olunca uçma derdi yok; tüm gün yüzümde varlığını hissettiriyor. 

Alttaki swatcından da göreceğiniz üzere, çok çok hafif korallık barındıran pembe tonlu bir krem allık. 2015 Yılbaşı indiriminde, %50 'yi göreceğini umduğum markalardan biri 'de Maybelline. Krem allıklara ilgi duyuyorsanız kozmetik marketlerde incelemenizi öneririm.

Maybelline 'in henüz ülkemize gelmeyen, ( Dream Bounchy Blushes ) serisinin allıklarını da merak ediyorum. Onlarda köpük krem formlu; bloglardan swatchlarını incelediğim kadarıyla, uyguladıktan sonra Touch serisinin allıklarına oranla biraz daha mat duruyorlar. Olur da, Maybelline Dream Bounchy allıklardan alırsam, yorumlarımı ve swatchlarını burada paylaşırım.


Herkese mutlu, huzurlu günler diliyorum :)

*** Daha fazla paylaşım & uygulamalı fotoğraflar ve her türlü soru ve önerileriniz için beni buralarda da bulabilirsiniz  =>
Contact / Mail => 
* perfemma@gmail.com
*  sennur@makeuparfume.com
Mutfak & Yemek ve Yaşam Alanım => www.vanillasmell.com
Güzellik, kozmetik cilt bakımı Alanım => www.makeuparfume.com

3 yorum :

  1. Süngerle uygulamak hiç aklıma gelmemişti ilk aşdığım krem allığı uygulayamayınca sinirlenip çöpe atmıştım bi daha da almadım :)

    YanıtlaSil
  2. takipteyim sizi bende bloğuma beklerim:) sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Adsız15:04

    Kullanıp kullanmamak konusunda baya kararsız kaldıgım bir üründü,sanırım suan almaya karar verdım:) güzel bir paylasım olmus tesekkurler :) kendı blogumada beklerım sevgiler :)

    YanıtlaSil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: