Salı

Loreal Glam Shine Balmy Gloss No:915 Die For Guava Review & Swatches


Loreal 'in makyaj ürünlerine olan ilgim cilt bakım ürünlerinden bir kat daha fazla. Geçen yıldan beri kozmetik marketlerde satışta olan Loreal Glam Shine Balmy Gloss 'ların daha önce iki farklı tonunu ve duruşlarını paylaşmıştım. Bugün ki konuğum '' 915 nolu - Die for Guava '' simli kalem formundaki balm ruju.
Yazısını paylaştığım diğer iki tonunu da okumak isterseniz, linkleri:
=>  '' Loreal Paris Glam Shine Balmy Gloss No 912 - Sin for Peach & Swatches ''
=> ''  Loreal Paris Glam Shine Balmy Gloss No 914 - Fall for Watermelon & Swatches ''.........


Loreal Glam Shine Balmy Gloss No :915 Die for Guava' dan bahsedecek olursam: günlük kullanımda dudakta varla yok arası bir makyajı tercih edenler için ideal. Normal bir dudak balmından farkı hafif renk vermesi ve aynı zamanda dudakları nemlendirmesi.


Kullanıcı Yorumum : Çok yoğun nemlendiren bir dudak balmıyla kıyaslanamaz ama normal bir rujdan daha iyi nemlendirdiğini söyleyebilirim. Birikme yada yapış yapış olma sıkıntısı da yok. Tek kusuru, soğuktan dudaklarda ufak pütürler oluştuysa,hem nemlendirip hem renklendirirken dudak çizgilerini ortaya çıkarıyor.
 Çantada kolaylıkla taşınması, kalemtraşla açılma derdinin olmaması ve alttan çevrilerek istenilen miktarın çıkması açısından oldukça pratik bir ürün. Kapak kısmı oldukça dayanıklı, çantamda uzun süre taşımama rağmen kapağı hiç çıkmadı ve kapağında çatlama olmadı.


Dudakta doğal renkleri seviyorsanız ve nemlendiren bir balm arayışındaysanız öneririm. Yılbaşında umuyorum ki kozmetik marketler Loreal ürünlerinde bir %50 indirim yapar. En üstte verdiğim linklerde ki diğer tonlarına da bakıp fikir edinebilirsiniz.


*** Daha fazla paylaşım & uygulamalı fotoğraflar ve her türlü soru ve önerileriniz için beni buralarda da bulabilirsiniz  =>
Contact / Mail => 
* perfemma@gmail.com
*  sennur@makeuparfume.com
Mutfak & Yemek ve Yaşam Alanım => www.vanillasmell.com
Güzellik, kozmetik cilt bakımı Alanım => www.makeuparfume.com

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: