Pazartesi

El ve Tırnak Bakım Kremleri : Nuxe Paris Reve de Miel Hand and Nail Cream Review



Makyaj malzemelerine oranla, daha çok cilt bakım ürünleri tüketen biri olarak, benim için el bakımı genellikle kış aylarında, sonbahar & ilkbahar gibi mevsim geçişlerinde çok daha fazla önem arz ediyor. Yılbaşından neredeyse ocak sonuna kadar kar vardı buralarda ve bol bol el kremlerinden faydalandım. Kullandığım kremlerinden biri=>  Nuxe Paris Reve de Miel Hand and Nail Cream / el ve tırnak bakım kremiydi............................. 

 Eczanelerde satılan markalardan biri Nuxe, bir çok ürününü kullandım bazılarını çok beğendim, tabi fiyatına göre hakkını vermeyen ve beğenmediğim bir iki ürünü de oldu. 

NUXE Reve de Miel Hand and Nail Cream :

İçerisinde: Hindistan cevizi yağı, avokado yağı, shea yağı ekstresi, tatlı badem yağı vb. gibi nemlendirme özelliği yüksek yağlar mevcutmuş. 
***75 mllik ambalajda, paraben içermeyen bir el ve tırnak kremi olduğunu da belirtmeliyim.

Kullanıcı Yorumum :

Bu el kremini hem yapısı hem nemlendirmesi ve ellerle birlikte tırnaklara da güzel bir bakım yapması sebebiyle severek kullanıyorum. Çok az bir miktarla elleri çok güzel nemlendiriyor, kokusu da oldukça hoş. 
Kışın soğuk havalarda kullandığım el kremleriyle kıyaslarsam; fiyat - performans olarak şimdiye kadar kullandığım el kremleri arasında ikinci sıraya koyabileceğim bir el ve tırnak bakım kremi. 


İster yetkili eczanelerde isterseniz internet üzerinden dermokozmetik ürünlerin satışını yapan eczane tarzı sitelerden Nuxe ürünlerini temin edebilirsiniz. Zaman zaman da olsa güzel indirimler oluyor ve normal satış fiyatından çok daha uygun fiyata gelebiliyor.


*** Daha fazla paylaşım & uygulamalı fotoğraflar ve her türlü soru ve önerileriniz için beni buralarda da bulabilirsiniz  =>
Contact / Mail => 
* perfemma@gmail.com
*  sennur@makeuparfume.com
Mutfak & Yemek ve Yaşam Alanım => www.vanillasmell.com
Güzellik, kozmetik cilt bakımı Alanım => www.makeuparfume.com

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: