Perşembe

Huncalife Bioten At Kestanesi Jel Krem ve Kullanıcı Yorumum: * Horse Chestnut Gel Cream *


Huncalıfe ürünlerini bir süredir kullanıyorum, hatta şu an yorumlarımı paylaşacağım Huncalife Bioten Atkestanesi Jel Kremi 'ni ( Horse Chestnut Gel Cream ) annem de kullanıyor. Annem ve ben atk kestanesi jelini kullanmaya başlamadan önce açıkçası bu kadar etkili ve işe yarar bir ürün olabileceğine inanmıyorduk. At kestanesi kremi ne işe yarıyor, nerelerde kullanılıyor, ne sıklıkla uyguluyoruz bunlardan bahsedecek olursam.......


At Kestanesi Kremi / Jeli Kullanım Alanları & Nelere iyi geliyor? :

İçerisinde uygulanan bölgeyi rahatlatan bir çok bitki özü ve vitamin bulunan bir krem. Annem uzun süren yürüyüşlerden sonra ayaklarında oluşan ağrılar sebebiyle akşamları ayak bileklerine uyguluyor. 
Havalar ısınmışken bende dışarıda yürüyüş + spor sonrası bu jeli uyguluyorum. Uygulanan bölgeyi serinletmesi; rahatlatması ve yapısının yağlı olmaması ( jel formlu ) at kestanesi kreminin en büyük artıları. Normalde serinlik veriyor ama ben ekstra serinlik etkisi için buzdolabının kapak kısmında saklıyorum. El ve ayak bileklerimde spor sonrası oluşan hafif ağrılara iyi geliyor; böylece ertesi sabah uyandığımda ağrılardan oluşan yorgunluk hissi olmuyor. 


 At kestanesi kremi genel olarak bir çok tüketicinin severek kullandığı bir ürün. Mart bitiyor ama Huncalife nisan kataloğunda indirimli olarak Huncalife Bioten serisini bulabilirsiniz, bu jel kremle ilgili yorumlarımı okuyup incelerken karar verebilirsiniz. 

Huncalife 'ın sitesi üzerinden ücretsiz olarak üye olabilirsiniz. Alışveriş yapma zorunluluğunun olmaması ve yeni ürünleri görebilme ve sistem üzerinden alabilme kolaylığı da mevcut. Renkli ozmetikten, parfümlere, kişisel bakıma, ev temizlik ürünlerine kadar birbirinden güzel ürünleri olan ve yıllardır Türkiye 'nin yerli malı olma gururunu yaşatan bir marka Hunca. Katalogu ve yeni çıkan tüm ürünlerini detaylı olarak incelemek isterseniz site linki  => Huncalife Online Tıktık 


*** Daha fazla paylaşım & uygulamalı fotoğraflar ve her türlü soru ve önerileriniz için beni buralarda da bulabilirsiniz  =>
Contact / Mail => 
* perfemma@gmail.com
*  sennur@makeuparfume.com
Mutfak & Yemek ve Yaşam Alanım => www.vanillasmell.com
Güzellik, kozmetik cilt bakımı Alanım => www.makeuparfume.com

9 yorum :

  1. aaah! good product :)
    xx
    Maliha Rao / Red Alice Rao

    YanıtlaSil
  2. Canım blogun ne kadar güzel, hemen takip ediyorum bana da bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  3. Yüzdeki kılcar damarlar için sürülürmü yüze acaba

    YanıtlaSil
  4. Yüzdeki kılcar damarlar için sürülürmü yüze acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yüz için önermem Edanur Hanım. Sadece ayakları ve ayaklardaki ağrıları hafifletmede etkili. Yüzündeki kılcal damarlar için bir cilt doktoruna görünmeni öneririm.

      Sil
  5. Merhaba iyi günler bioten at kestanesi kreminin mentollü olanı var mı

    YanıtlaSil
  6. Yüz için çay ağacı kremi faydalıdır

    YanıtlaSil
  7. Basur(hemoroid)icin kullana bilirmiyiz at kestanesi kremini

    YanıtlaSil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: