Salı

Kozmolife NYX Cosmetics İndirimi ve Alışveriş : Nude Matte & Glam Eyeshadows


Bu yazımda, hem güzel indirimlere denk gelebileceğiniz bir site olan => Kozmolife 'dan hem de makyaj ürünlerini severek kullandığım NYX Cosmetics 'in pigmentlerini merak edip aldığım mat ve ışıltılı göz farlarından ( matte & glam eye shadow ) bahsetmek istedim. 

Hafta sonu instagram hesabımda ( @makeuparfumecom ),  ilk kullanmaya başladığım =>  NYX Glam Shadow Sentiment Göz Farı  rengini de paylaşmıştım, görenler hatırlar.................................................


Üstte gördüğünüz ve instagramda da paylaştığım, Kozmolife linkini ve fiyatını incelemek isterseniz, linki =>  '' NYX Glam Shadow GS 18 - Sentiment '' ışıl ışıl bir far ve pigmentasyonu hem tek başına hemde baz üstüne oldukça güzel bir far. 


Şu an NYX 'de %20 indirim var ve bu farlar da normal fiyatından daha uygun fiyata geliyor. Sadece farlar da değil tabi ki: NYX  rujlar, farlar, göz kalemleri, pudralar, makyaj setleri...Kısaca tüm NYX kozmetik grubunda bu indirimler geçerli.


 Kargolama ve ücetler konusunda ise, Kozmolife 'ın gönderimi oldukça hızlı ve 100 TL üstü alışverişe kargo ücretsiz. Yabancı ve yerli kozmetik markalarının bir arada bulunduğu  kozmolife 'ın sitesini detaylı olarak incelemenizi mutlaka öneririm.


NYX 'in makyaj ürünlerini özellikle cruelty free ( hayvanlar üzerinde test yapmayan markalardan ) olduğu için seviyorum. Ve fiyatlarına göre pigmentleri oldukça güzel olduğu için ve bazılarını far bazı olmadan bile kullanabildiğim için seviyorum. ( Göz kapaklarım kuru olmasına rağmen bazı farları günü kurtaracak kadar güzeller. ) Mat farlarını da uzun zamandır merak ettiğim için seçimlerimi ağırlıklı olarak mat göz farlarından ( NYX matte eyeshadows ) ve bir tane de rengini çok merak ettiğim ışıltılı göz farından ( NYX glam eyeshadow ) yana kullandım. 
İsim ve numara olarak sıralanmış olarak, Kozmolife'ın sitesinden detaylı olarak renklerine bakabilirsiniz, linkleri :

=> NYX Matte Eyeshadow NMS03 - İn The Buff   ( Çok güzel mat bir açık lacivert ) 
=> NYX Matte Eyeshadow NMS15 - Skinny Dip    (  Koyu mat mürdüm renginde ) 
=> NYX Matte Eyeshadow NMS20 - Lap Dance     (  Açık krem renginde mat bir far)
=> NYX Matte Eyeshadow NMS01 - Birthday Suit ( Mat toz pembe renginde )
=> NYX Matte Eyeshadow GS18    - Sentiment        ( Işıltılı haraketli bir koyu bronz )

Özellikle tekli farları bir çok pahalı markayla yarışacak kadar güzel olan NYX ürünlerini %20 indirim bitmeden Kozmolife 'ın incelemenizi öneririm. 


*** Daha fazla paylaşım & uygulamalı fotoğraflar ve her türlü soru ve önerileriniz için beni buralarda da bulabilirsiniz  =>
Contact / Mail => 
* perfemma@gmail.com
*  sennur@makeuparfume.com
Mutfak & Yemek ve Yaşam Alanım => www.vanillasmell.com
Güzellik, kozmetik cilt bakımı Alanım => www.makeuparfume.com

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: