Pazartesi

Aydınlatıcı Yüz Pudraları: Milani İlluminating Face Powder Review & Swatches


Bir süredir severek kullandığım, aydınlatıcı özelliği de olan yüz pudralarından biri olan Milani Cosmetics 'in İlluminating Face Powderında bugün sıra.

 Milani: Türkiye 'de bulunmayan markalardan biri. Tüm ürünleri olmasa da bazı ürünlerini merak ettiğim ve W7 gibi gelmesini istediğim markalar arasında. Direkt sitesine gitmek ve tüm ürünlerini incelemek için =>  Milani Cosmetics Beauties Tıktık 

Aydınlatıcı özellikli ve çok işlevli yüz pudrasıyla ilgili kullanıcı yorumumu, ismini, numarasını ve swatchlarını merak ediyorsanız.................................


Milani İlluminating Face Powder  ( Ultra Smooth Highlighter , Bronzer & Blusher ) Aydınlatıcı Yüz Pudrası: 

İtalyan markası olan Milani 'nin, aydınlatıcı özellikli bronzer & allık olarak  da kullanılabilen çok işlevli pudralarını geçen yıldan beri merak ediyordum. Toplam 3 farklı tonu var. 

- 01 Amber Nectar benden daha açık tenlere yani sarışınlara yakışacağını düşündüğüm bir tonda. 
- 02 Hermosa Rose benim gibi buğdaya yakın tenlerde ve esmerlerde güzel duruyor.
- 03 Beautie's Touch ise pembe tonlu, esmerlere çok yakışsa da diğer iki ten grubunun da kullanabileceği güzel bir ton karışımına sahip.

 Daha açık yada daha pembe tonlu allıkların tonlarını da çok beğenmeme rağmen; allıklarda öncelikli tercihim genellikle bronz ve coral tonlar. Bu yüzden ton olarak kendime Hermosa Rose 'u seçtikten sonra bir hayal kırıklığı yaşamadım. 


Kullanıcı Yorumlarım :

* İçerisindeki tonları dar açılı yada seyahatler için üretilen allık fırçasıyla tek tek ve normal allık fırçasıyla karıştırıp kullanmak mümkün. 
*En açık tonunu: göz pınarlarını, kaş altını aydınlatmada kullanmak mümkün. Verdiği aydınlık orta seviyede olsa da aydınlatıcı yokken iş görür.
* Yüz kontürleme de ise, en koyu tonunu dar açılı fırçayla kullanmak mümkün.
* Tüm tonları karıştırıp bronzer olarak ya da allık olarak kullanılabiliyor. Tam olarak ambalajının arkasında yazdığı gibi, güneşli günlerde yüzde oluşmaya başlayan tatlı bir ışıltı gibi doğal bir görünüm sağlıyor. Ne çok koyu ne çok açık. 


İster karıştırıp ister tek tek kullanılması, 10 gramlık ambalajı ve güllü ürün tasarımıyla oldukça güzel bir pudra. En altta gördüğünüz üzere, baz vs kullanmadan tek tek içinde mevcut renklerinin swatchlarına yer verdim. Renk verme konusunda sıkıntısız.


Bu ara bol bol pigmentsiz allık ve bronzerlar çıkaran büyük markalar yerine, aldığıma beni pişman etmeyen markalardan biri de Milani oldu . Yurtdışından gönderim yapan  bazı sitelerde satışı mevcut. Lakin limit aşımlarında ve kontrol durumlarında gümrükte kalma ihtimali de var. 



*** Daha fazla paylaşım & uygulamalı fotoğraflar ve her türlü soru ve önerileriniz için beni buralarda da bulabilirsiniz  =>
Contact / Mail => 
* perfemma@gmail.com
*  sennur@makeuparfume.com
Mutfak & Yemek ve Yaşam Alanım => www.vanillasmell.com
Güzellik, kozmetik cilt bakımı Alanım => www.makeuparfume.com

1 yorum :

  1. Merhaba göz altı morlukları için ve buğday ten kalıcı akmayan fondoten bilgileride istiyoruz :)

    YanıtlaSil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: