Pazartesi

Silk'n Silhouette Body Contouring and Cellulite Reduction: Selülit Giderici - Vücut Şekillendirici Teknoloji ve 1 Aylık Kullanıcı Yorumlarım


Herkese merhaba! Hem buradan hemde sosyal medya hesaplarımdan HT teknolojisine sahip; Hollanda markası; selülit canavarı, #evimdegüzellik cihazı Silk'n Silhouette Body Contouring and Cellulite Reduction dan ara ara sizlere bahsetmiştim. 

*** Daha önce ilk izlenimlerimi paylaştığım yazım =>>>  Silk 'n Silhouette Selülit giderici,  Vücut sıkılaştırıcı ve Cilt gençleştirici Kullanım Şekli ve Detaylar 
*** Diğer paylaşımlarımı instagramdan takip edebilirsiniz =>>> @makeuparfum 

Kullanmaya başlamadan önce nasıl heyecanlandıysam şu an da öyle heyecanlıyım. 9. seansımı bugün tamamladım. Haftada ikişer seans ile toplam 4. hafta bitti. Bu hafta 5. haftaya girdim - yani 1 aylık deneyim sürecini atlattım. Benim uygulama aşamasında dikkat ettiklerimle birlikte bir ay sonucunda gözlemlediğim etkileri nelermiş bir bakalım ..............................


Selülit bir çok nedenden dolayı oluşuyor malum: düzensiz beslenme, hareketsizlik, yeterli su tüketmeme, spor yapmama, genetikten kaynaklanan sorunlar vs... Mesela vücut yapınız yeniden selülit oluşturmaya müsait bir genetik kodlamaya sahipse, sporu bıraktıktan bir ay sonra o portakal kabuğu görünümüyle baş başa kalabilirsiniz. Çok bariz olmasa da, spora ara verdikten bir süre sonra bu sorunla karşılaştım ve spor yapmaya üşendiğim zamanlarda günlük yürüyüşlerle bir nebze hafifletmeye çalıştım. Tabi yürüyüşe ek olarak, selülit masajıda yaptım. 
Silk'n Silhouette Vücut Şekillendirici ve Selülit Giderici cihazı kullanmaya başlayalı 1 ay oluyor; bu süreçte hem beslenmemde hem içmeye üşendiğim için bir türlü içmek istemediğim suyu günlük 2 litre tüketmeye; normalde yaptığım sporu, 1.5 saat yürüyüş ve 1 saat fitness olarak ayarladım.  
Selülit Programımda yer alan ve doğuştan itibaren saf haldeyken yiyemediğim yumurta ve bir iki şey dışında günlük iki öğün beslenmeye ve bu cihazı aksatmadan, haftada iki seans uygulamaya da özen gösterdim.




Cihazla ilgili detaylara önceki yazımda yer vermiştim ama özet olarak kısaca anlatayım. Hollanda markası Silk'n Silhouette gördüğünüz gibi avuç içine kolayca oturan ve elden kaymasını engelleyen sepet gibi üst kısmıyla harika bir tasarıma sahip. Alt kısmında yer alan ve cilde temas eden kısma Silk'n Slider Gel / Kayganlaştırıcı Jel 'i uygulayıp cilde ilk kez uygulayacaksak 1 ışıkla çalışıyoruz, ve bir kaç kullanım sonunda 2. ve 3. ışıkları aktif hale getiriyoruz. ( Haftada ikişer seans / 1 ayda 8-9 seans ) 10 hafta boyunca haftada iki seans uygulayıp; 10 hafta bittikten sonra 15 günde 1 seans  uygulama önerilmiş. )  



Silk'n Silhouette ile selülit programında bir çok faydalı meyve, sebze, çay ve sağlık açısından oldukça faydalı öneriler var. Bu süreçte, bol su içmeye ( toplam kilonuz x 3 ) yani 60 kiloysanız 60x3 =180 ( 1 litre + 800 ml ); kahvaltı yapmaya; 7- 8 saat uyumaya;  düzenli ve 2 öğün beslenmeye; bir fincan yeşilçay / mate çayı içmeye özen gösterirseniz görünümden kurtulma süreniz de o kadar kısalıyor. ( Tecrübeyle sabit )


Üstteki fotoğraftanda okuduğunuz üzere, Silk'n Silhouette de mevcut olan HT ( Home Tightening ) teknolojisindeki 3 ayrı enerji :

1) Bi Polar RF Enerjisi : Selülit tipine göre derinleşen portakal kabuğu görüntüsünü cildi sıkılaştrarak, selülit görünümünü azaltmayı hedefleyen bir enerji.
2) Led Light Enerjisi : Cildin alt katmanındaki sıkılaşmadan sonra, Led Light enerjisi ile cildi dengeleyip onarma işlevine sahip bir enerji.
3) IR Heat ( Isı ) Enerjisi:  Cilde rahatsız etmeyecek bir ısı verip yapısını düzeltme işlevinde.

Selülitli bölgede; alt katmanı sıkılaştırma; cildi onarma  ve cilt yüzeyini düzeltme görevlerini üstlenen üç farklı enerji - HT teknolojisine sahip - Silk'n Silhouette, tüm ihtiyaçlar için tek bir cihaz olarak kaliteli bir teknolojiyle donatılmış. 




Silk 'n Silhouette Selülit Giderici - Vücut Şekillendirici ve Cilt gençleştirici Cihaz ve Kullanıcı Yorumlarım :

*** İtiraf etmeliyim ki, kullanmaya başladığım ilk haftada yani ikinci seans sonrasında '' bu cihaz işe yaramayacak '' diye düşünmüştüm. İlk iki kullanımda bir üründen ya da cihazdan mucize beklemenin; yada çok övülen bir ürünün beni de aynı oranda mutlu edeceğini düşünmenin yanlış olacağını bir kez daha hatırlayıp, cihazı pes etmeden düzenli şekilde kullanmaya özen gösterdim. 
*** Kış aylarında, neredeyse her kahvaltı da tereyağlı ekmekler, haşhaşlı lokumlar derken hem bir kaç kilo aldım hem de buranın soğuğundan dışarıda 2 saat yürümek vs. benim için hayal oldu. Kilo konusunda basenlere doğru alan biri olarak hemen bu hareketsizliği fırsat bilen vücudum bir kaç kilo yağ depoladı, tabi o da selülitlerin ekmeğine tereyağı sürmüş oldu.
*** Bu gidişata dur demek için mart sonundan itibaren düzenli spor yapmaya başladım. Evde de gerekli spor ekipmanlarım var ama sık sık dışarıda yürümekle, o temiz havayı solumakla bir değil. 
*** Silk 'n Silhouette 'yi mayıs ayının ilk günlerinden itibaren düzenli kullandığımı söylemiştim. Yürüyüş + bol su + beslenme ve Silk 'n Silhouette ile 8. seansımı bitirdiğim gün yani cumartesi günü dışarıya en sevdiğim elbisemi giyip çıktım. Cihazın selülit görünümünü azaltma + vücut sıkılaştırma özelliği de var. Sıkılaştıma konusunda spordan mı yoksa cihazdan mı bilemiyorum bacaklarımda bir incelme mevcut. ( normalde spora rağmen cm olarak incelmeyip  sadece sıkılaşan ve spor hocasını dahi hayrete düşüren bacaklarım olduğu için, incelmeyi görmek beni heyecanlandırdı. )

*** 9. seansımı bugün tamamladım, geriye 11 seansım kaldı ; o da bittikten sonra, 15 günde 1 seans olarak devam edeceğim. Cihazla ilgili şimdiye kadar ki gözlemlerim olumlu yönde, tüm seanslar bittikten sonra ayrıca sizlerle bir paylaşımda bulunacağım. 



Cihazla ilgili olarak: Jel sürüp düğmesine bastığım anda devreye giren ve şarj derdiyle uğraştırmayan kablolu bir cihaz olması Silk'n Silhouette 'nin uygulamasını kolaylaştırıyor. Tabi neredeyse tüm vücutta kullanılabilen ve testlerden geçmiş bir teknolojiye sahip olması da bu selülit canavarının artıları arasında.



Bu cihaz deneyimlemem ve yorumlarımı objektif olarak paylaşmam için bana Tavsiye Kanalı / Tavsiye Evi tarafından gönderildi. Sizde yeni ürün ve teknolojileri deneyimlemek ve deneyimlerinizi sosyal mecralarda paylaşmak isterseniz, ücretsiz ve tek tıkla  =>>>> Tavsiye Kanalı 'nın Tavsiye Meleği olabilir ve kampanyalardan haberdar olmak için sosyal medya hesaplarını takibe alabilirsiniz. 



*** Daha fazla paylaşım & uygulamalı fotoğraflar ve her türlü soru ve önerileriniz için beni buralarda da bulabilirsiniz  =>
Contact / Mail => 
* perfemma@gmail.com
*  sennur@makeuparfume.com
Mutfak & Yemek ve Yaşam Alanım => www.vanillasmell.com
Güzellik, kozmetik cilt bakımı Alanım => www.makeuparfume.com

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: