Salı

Golden Rose Color Expert Ojeler | Quick Dry Topcoat | Nail Lacquer | Vision Lipsticks


Kısa süre önce >>> Golden Rose Vision Rujlarla ilgili kullanıcı yorumumu ve swatchlarını sizlerle paylaşmıştım. 
Golden Rose Store 'un online alışveriş sayfası 'nda da tüm renklerini satışta bulabileceğiniz: Golden Rose 'nin başarılı oje koleksiyonlarından sadece biri olan =>>> Color Expert Nail Lacquer serisinden bir kaç rengin uygulanmış halini ve kullanıcı yorumlarımı sizlerle paylaşmak istedim. Tek tek numaralarını bir alttaki fotoğrafta ve uygulanmış halini ise en son fotoğrafta bulabilirsiniz....................................


Golden Rose Color Expert Nailpolishes  | Ojeler ve Kullanıcı Yorumlarım :

Kırmızı ve pembe tonlu ojem çok fazla olduğu için ben en çok 09 - 50 ve 51 e vuruldum. 09 pastel tonlu bir gül kurusu her gün kullanılacak kadar güzel bir renkte. 50 numara benim çoğunlukla aradığım bir mint yeşili. 51 ise çok sık olmasa da ara ara sürmeyi sevdiğim renkler arasında.
*** 09 biraz yoğun kıvamlı olduğu için hızlı uygulama gerektiriyor. Diğerleri ise yapı olarak normal ve sürümleri oldukça güzel. 

Golden Rose Quick Dry Topcoat | Hızlı Kurutucu Son Kat Kullanıcı Yorumum :

Son kat ojesi olan ve benim renkleri daha canlı ve parlak göstermesi için ara ara kullandığım Quick Dry Topcoat ise oldukça başarılı ve kuruma açısından da vadettiği üzere oldukça hızlı.



 Alttaki fotoğrafta Golden Rose Color Expert oje serisinden 09 no / 50 no 'nun tırnaklarımdaki duruşunu detaylı olarak görebilirsiniz. Benim gibi kırmızı ve pembe ojeniz bolsa, bu tarz farklı renkleri de oje sepetinizin içerisinde bulundurmanızı öneririm.


*** Daha fazla paylaşım & uygulamalı fotoğraflar ve her türlü soru ve önerileriniz için beni buralarda da bulabilirsiniz  =>
Contact / Mail => 
* perfemma@gmail.com
*  sennur@makeuparfume.com
Mutfak & Yemek ve Yaşam Alanım => www.vanillasmell.com
Güzellik, kozmetik cilt bakımı Alanım => www.makeuparfume.com

2 yorum :

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: