Cuma

Hard Candy Fox in a Box | Duo Blush & Bronzer | Truth or Dare Swatch


Bir süre önce benim olan, Hard Candy Fox in a Box serisinden Truth or Dare isimli aydınlatıcı allık ve bronzer ikilisi ile herkese günaydınlar! Artıları - eksileri ve swatchlarıyla birlikte, sevimli ikiliyle ilgili tüm detayları bu yazımda bulacağınıza emin olabilirsiniz........


Pigmentasyon açısından oldukça övülen ve bende şu an tüm renkleri olan bir allık serisinin en güzel iki tonunu barındıran Truth or Dare 'yi, W7 Honolulu bronzerım bitti bitecek derken tamamen kullanıma açmış bulunmaktayım. Karton ambalajı, pigment yoğunluğu sebebiyle W7 Makeup 'ın allıklarına oldukça benziyor ama bazı eksileri de mevcut. W7 Makeup ürünleriyle ilgili yazılarımı daha önce burada sizlerle paylaşmıştım. Okumak ve detaylı olarak karşılaştırmak isterseniz =>

>>> W7 Honolulu Bronzer ( Benefit Hoola Dupe )
>>> W7 Africa Multicolor Blush ( Too Faced Pink Leopard Dupe )
>>> W7 Candy Floss İlluminating Blush ( Benefit Dandelion Dupe )


Gelelim benim Hard Candy Fox İn a Box |  Truth or Dare ile ilgili Kullanıcı Yorumuma:

*** Öncelikle pigment açısından bahsettiğim üzere oldukça güzel bir allık.
*** Pembe kısmı allık gibi değil de aydınlatıcı gibi duruyor ve yanaklara oldukça hoş bir ışıltı katıyor.
*** Bronz kısmı, modlaj / kontürleme yapmak için yeterli koyulukta değil bu yüzden allık niyetine karıştırıp kullanıyorum.


*** Eksileri de var demiştim, malum her güzelin kusuru oluyor. Bu pembe - siyah puantiyeli sevimli karton ambalajıyla ve kapağında yer alan pembe fırçasıyla çok şirin evet. 
*** Mesela kartonu biraz daha kalın olabilirmiş. 
*** Kapağı kapanmıyor, ön kısmında kapağı yapıştıracak gizli bir mıknatıs mekanizması da yok.
*** Kapağı kapanmadığı için sanırım, üstüne ufak şeffaf bir koruyucu plastik koymuşlar.
*** Fırça çok sevimli ama uygulama yapmak için yetersiz ve biraz sert, süs niyetine kutusunun kapağında öylece duruyor. - W7 ürünlerindeki fırçalar yumuşacık ve güzel uygulama yapıyor.
*** Kapağı kapanmadığı için çift allık yeri kaplayacak şekilde bir koruma ambalajı yapmışlar, nasıl bir şey olduğunu en sonda ki fotoğrafta görebilirsiniz.


Eksilerini sıraladım ama şöyle de bir durum var, karton ambalajlı ürünleri çantamda taşıma gibi bir durumum söz konusu olmadığı için karton kapağının kapanmaması, fırçasının işlevsiz olması benim için dert değil. Pigmenti ve yanaklarıma hoş bir renk katması ve bu rengi de ideal bir süre boyunca yanaklarımda tutması önemliydi; ki bu işlevlerini fazlasıyla yerine getiriyor. Severek kullanıyorum.


Aşağıda gördüğünüz ten üstündeki swatchında baz vs kullanmadım. Çok az bir miktar uyguladım, yüzde bb kremler ve fondötenler baz işlevi gördüğü için yüzdeki duruşu tende ki duruşundan daha canlı ve hoş oluyor. 


Türkiye 'de henüz olmayan markalardan biri de Hard Candy. Bu ürünü, beni instagram hesabımdan >>>  @makeuparfum takip edenlerin de bildiği üzere Funda Hanım 'dan almıştım. 


*** Daha fazla paylaşım & uygulamalı fotoğraflar ve her türlü soru ve önerileriniz için beni buralarda da bulabilirsiniz  =>
Contact / Mail => 
* perfemma@gmail.com
*  sennur@makeuparfume.com
Mutfak & Yemek ve Yaşam Alanım => www.vanillasmell.com
Güzellik, kozmetik cilt bakımı Alanım => www.makeuparfume.com

3 yorum :

  1. O kadar sevimli ki yanlışlıkla yiyebilirim ^.^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunu arada aklimdan geçirmiyor değilim :-) ❤

      Sil
    2. Bunu arada aklimdan geçirmiyor değilim :-) ❤

      Sil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: