Pazartesi

Elidor Doğanın Enerjisi Deneyimim | Canlı - Dirençli Saçlar ve Güçlü Saç Uçları

Elidor Doğanın Enerjisi yıpranmaya ve kırılmaya karşı yeni saç bakım serileri, güçlü saç uçları - angelica kökü, canlı ve dirençli saçlar - ginseng kökü 01.JPG


Elidor ‘un yepyeni saç bakım serisi Doğanın Enerjisi ile herkese merhaba! Doğanın Enerjisi serisinde yer alan: ginseng kökü içeren ‘’ Canlı ve Dirençli Saçlar ‘’ için saç bakım üçlüsü zayıf - kuru saçları güçlendirip canlandırmayı, koruyucu bir kalkan gibi saçların direncini artırmayı; angelica kökü içeren  ‘’ Güçlü Saç Uçları ‘’ üçlüsü ise kuru saç uçlarını 5 kata kadar güçlendirmeyi ve zayıf saç uçlarını sararak kırılmayı %80 e kadar azaltmayı vadediyor. Bu iki seriyi eşit sürelerle sizler için deneyimledim ve şimdi kullanıcı yorumlarımı detaylı olarak paylaşacağım.
Saç rengimde sık sık değişiklik yaptığımı ve saçlarımda kuruluk sorununu da aynı oranda yaşadığımı daha önceki paylaşımlarımı takip edenler bilir. Elidor Doğanın Enerjisi saç bakım serisi deneyimim, tam da saçlarımın rengini biraz daha açtığım bir döneme denk geldi. Normal saç boyama işleminden daha kurutucu etki yapan saç açma işleminden sonra, kullanılan saç bakım ürünlerinin nemlendirici etkisinin yoğun olması gerekiyor. Çünkü saç, uçlarına kadar kurumakla kalmıyor; iyi nemlendirilmediğinde uçlardaki kırılma da artıyor. Kuru ve yıpranmış saçların kendini daha hızlı onarıp yenileyebilmesi için; saç bakım ürünlerini düzenli ve tam seri halinde kullanmak gerektiğini de belirtmeliyim.
Elidor Doğanın Enerjisi yıpranmaya ve kırılmaya karşı yeni saç bakım serileri, güçlü saç uçları - angelica kökü, canlı ve dirençli saçlar - ginseng kökü 02.JPG


Elidor Doğanın Enerjisi|Canlı ve Dirençli Saçlar :



  • Şampuan ( iki defa uygulayıp - duruluyoruz )
  • Besleyici Bakım Kremi ( 1 kez saç diplerine yaklaştırmadan uygulayıp - 1 dakika bekletip, duruluyoruz )
  • 7 /24 Nemlendirici & Şekillendirici ( saç diplerine gelmeyecek şekilde, banyo sonrası nemli saçlara uyguluyoruz ve durulamıyoruz )
  • Not : Bu seride, sıvı saç kremi veya ekpres saç bakım spreyi de mevcut.

Özellikle Çin, Japonya ve Kore de yetişen; tedavi edici özelliğiyle oldukça iyi bildiğimiz; kalın - güçlü kökleri ile topraktaki mineral ve vitaminleri emerek bitkinin sağlıklı büyümesini sağlayan ‘’ Ginseng Kökü ‘’ içeren bu serinin kullanım sıralaması da aynen üstteki gibi.
Kullandığım süre içerisinde, bu üçlünün saçlarıma verdiği nemi ve canlılığı oldukça beğendim. Şampuanlama sonrası durulama aşamasında saçlarımda kuruluk hissetmedim ve saçlarımı açma sıkıntısı yaşamadım. Kokusu da oldukça hoş, ne çok ağır ne çok hafif.

Elidor Doğanın Enerjisi yıpranmaya ve kırılmaya karşı yeni saç bakım serileri, güçlü saç uçları - angelica kökü, canlı ve dirençli saçlar - ginseng kökü 03.JPG

Elidor Doğanın Enerjisi Canlı ve Dirençli Saçlar üçlüsünün son aşaması olan 7/24 Nemlendirici Şekillendirici ise benim kurtarıcım oldu. Saçlarım ince telli ve kuru olduğu için şekillendirmede mümkün olduğunca saçlarımı nemlendirerek şekillendiren ürünleri tercih ediyorum. Bu ürün, yeni çıkan ve boy olarak kısa kalan; sık sık kabarıp beni çıldırtan saçlarımı diğer saçlarımla aynı hizaya getirmede oldukça başarılı.

Elidor Doğanın Enerjisi yıpranmaya ve kırılmaya karşı yeni saç bakım serileri, güçlü saç uçları - angelica kökü, canlı ve dirençli saçlar - ginseng kökü 04.JPG

Elidor Doğanın Enerjisi | Güçlü Saçlar :


Özellikle Çin, Kore ve Japonya gibi Asya ülkelerinde yetişen; bir diğer adı ‘’ melek otu ’’ olan; kalın - güçlü kökleriyle topraktaki vitamin ve mineralleri emerek bitkinin kökten uca sağlıklı beslenmesini sağlayan ‘’ Angelica Kökü ‘’ içeren bu seride: şampuan, besleyici bakım kremi ve ekspres bakım spreyi yer alıyor. Kırılmaya karşı 5 kata kadar güçlendirici etkisiyle kırıkları %80 e kadar azaltmayı vadeden; paraben içermeyen bu üçlü de doğal içerik uzmanı Jamal Hammadi ile birlikte geliştirilmiş.

Kokusu doğanın enerjisini saçlara yansıtacak kadar güzel olan bu serinin, nemlendirici etkisi oldukça güçlü. Saç bakım kreminden sonra saçlar yumuşacık oluyor ve kolayca taranıyor. Son bakım aşamasında yer alan, ekpress bakım spreyi ise bir yandan bakım yaparken bir yandan da saçları yumuşatıp parlatıyor.


Elidor Doğanın Enerjisi yıpranmaya ve kırılmaya karşı yeni saç bakım serileri, güçlü saç uçları - angelica kökü, canlı ve dirençli saçlar - ginseng kökü 05.JPG

Elidor Doğanın Enerjisi ‘’ Ekpres Saç Bakım Spreyi ‘’ nin en güzel yanı ise hem ıslak hem de kuru saçta kullanılabilmesi. Boyama sonrası elektrikli saç şekillendiricileri ( fön - düzleştirici vb. )  olduğunca az kullandığım için, saçlarımı örgü yöntemiyle dalgalandırıyorum. Saçlarımı açtıktan sonra oluşan doğal dalgaları korumak istediğimde ise bu spreyi kullanıyorum. Tüm gün saçlarımın doğal dalgalarını koruyor; saçlarımı yumuşacık ve daha parlak hale getiriyor.

Güneşin, elektrikli saç şekillendiricilerin ve boyama işlemlerinin saçlarımıza verdiği zararları, nemlendirici etkisi yoğun saç bakım ürünleriyle en az seviyeye indirip; daha güçlü, parlak ve yumuşak saçlara sahip olmak mümkün. Siz de ‘’ Doğanın Enerjisini ‘’ saçlarınızda hissetmek ve saçlarınıza bir güzellik yapmak isterseniz Elidor ‘un bu yeni serisine bir göz atın.


2 yorum :

  1. Harika bi yazı olmuş,bir an önce bende alıp denemek istiyorum..:-)

    YanıtlaSil
  2. Saçınız hızlı uzadımı kullandığınızda? Saçın uzamasına yardım ediyorum?

    YanıtlaSil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: