Cuma

Artistry Hydra-V Yeni Cilt Bakım Koleksiyonu ve Kullanıcı Yorumum

Artistry Hydra-V Nemlendirici Yeni Cilt Bakım Serisi ve Kullanıcı Yorumları 01.JPG
Herkese merhaba, bugün ki konuğum dünyanın en çok satan ilk 5 premium markasından biri olan  ARTISTRY ve yeni cilt bakım koleksiyonu Artistry HYDRA-V.
Artistry Hydra-V: Saf Norveç fiyort suyu, zengin besleyiciler içeren Himalaya pembe kaya mineralleri, nemi tutan Hawaii acaisi ve özel formüller ile zenginleştirilmiş. 24 saat boyunca nemlenmiş, daha ferah, yeni ve canlı bir cilt için yenilikçi teknoloji kullanılarak üretilen bu seri hem kadınların hem de erkeklerin kullanımı için uygun.  3 günlük kullanım sonrasında bile, cildiniz yumuşak, pürüzsüz ve daha esnek hissediliyor.
  • Bir süredir  Hydra–V cilt bakım ürünlerini deneyimliyorum ve bugün de kullanıcı yorumlarımı sizlerle paylaşmak istiyorum. Cildim, yaz aylarında normal; mevsim geçişlerinde kuru ve kış aylarında daha da kuru oluyor. Cildimi yeterince nemlendirmediğim zamanlarda kuru ve mat bir cilt ile karşı karşıya kalıyorum...
    Artistry cilt bakım serisi 7 üründen oluşuyor, bunlar:
*** Cilt bakımına hazırlıkta kullanılan:
Artistry Hydra-V Ferahlatıcı Köpük Temizleyici: Cildi derinlemesine temizlerken kurutmayan; cildimde ferahlık hissi oluşturan; köpük formuyla beni arındırma esnasında fazla yormayan bir cilt temizleyici.
Artistry Hydra-V Ferahlatıcı Tonik: Kuru bir cildim olduğu için genellikle tonik kullanırken temkinliyimdir. Bu ürünü kullanırken her toniğin aynı olmayacağını ve cildimi toniklerken aynı zamanda nemlendirebileceğimi de öğrenmiş oldum. Tonikleme aşamasından hemen sonra: sabahları nemlendirici jel – gece ise konsantre serumu kullandım.
Kullanım sıralaması olarak cilt bakım rutinim: Sabahları, temizleme - tonikleme aşamasından sonra kuru ciltler için yenileyici nemlendirici kremi ve göz çevresi için jel-kremi kullandım.

*** Özel Bakım:
Artistry Hydra-V Cilt Canlandırıcı Konsantre Serum:  Cilt bakım serumları, genellikle cildin olumsuz çevresel faktörlere daha az maruz kaldığı ve yenilenme sürecinin hızlandığı gece bakım rutinin de kullanılır. Uyumadan önce; köpükle temizleme - tonikleme - canlandırıcı konsantre serum + göz çevresi jel kremini kullandım.
Hydra-V konsantre serum, deneyimleme ve gözlemleme sürecimin sonucunda herkese tereddütsüz önerebileceğim kadar iyi bir cilt kahramanı. Sabah uyanınca nemlenmiş, canlanmış ve makyaja hazır bir ciltle karşılaşmak istiyorsanız bu ürünü siz de mutlaka deneyin.

Artistry Hydra-V Nemlendirici Yeni Cilt Bakım Serisi ve Kullanıcı Yorumları 02.JPG
***Nemlendirme:
Artistry Hydra-V Cildi Canlandırıcı Jel (Yağlı Ciltler için): Cildim kuruluğa geçiş aşamasında olduğu için yağlı bir cilde sahip olan annem tarafından bu ürün deneyimlendi ve etkilerini birlikte gözlemledik. Canlandırıcı ve nemlendirici etkisioldukça gözle görünürdü.
Artistry Hydra-V Cildi Besleyici Jel Krem (Tüm cilt tipleri için): Makyajımı temizlediğim ve makyaj yapmadığım günlerde bu ürünü kullandım. Jel formlu nemlendiricileri genellikle cildim normalken kullanıyorum, bu ürünün cildime verdiği yumuşaklığı çok sevdim.
Artistry Hydra-V Cilt Yenileyici Nemlendirici Krem (Kuru ciltler için): Sonbaharda sık sık kullanacağım ürünlerden bir tanesi de bu, cildin üstünde oluşan pürüzleri ve matlığı ilk uygulamadan itibaren ortadan kaldırıyor.
Artistry Hydra-V Göz ve Göz Çevresini Canlandırıcı Jel Krem: Cilt bakımının olmazsa olmazlarından biri göz kremi benim için. Yeterince nemlendirilmediğinde yaşlanma belirtilerini ilk gözlemlediğimiz yer göz çevresi. Bu ürünün, göz çevremde ki gerginliği azalttığını, daha ferah bir görüntüye kavuşturduğunu gözlemledim. Jel - krem formunun bir arada olması da ekstra bir avantaj, yağlandırmadan nemlendirme de fazlasıyla başarılı.

Artistry Hydra-V Nemlendirici Yeni Cilt Bakım Serisi ve Kullanıcı Yorumları 03.JPG
ARTISTRY Hydra- V cilt bakım serisi de dahil olmak üzere tüm Amway  ürünlerine:  direkt  veya Amway Serbest Girişimcileri yoluyla ulaşabilirsiniz. Bir Amway Serbest Girişimcisine yönlendirilmeniz için Amway Türkiye Merkez Ofisini aramanız yeterli. Bunun dışında dilerseniz, www.amway.com.tr üzerinden de seçebileceğiniz Amway Serbest Girişimcileri aracılığıyla Türkiye’nin her yerinden 7 gün, 24 saat sipariş verebilirsiniz. Sipariş verilen ürünler Türkiye’nin neresi olursa olsun ortalama 72 saat içinde evinize ulaşıyor. Geriye sadece, Amway ürünleriyle cildinizi mutlu etmek kalıyor.
Amway ürünleri hakkında daha detaylı bilgi almak ve Amway ‘i daha yakından tanımak için resmi sitesini ve sosyal hesaplarını takibe almanızı öneririm.

4 yorum :

  1. Kullanıyorum çok memnunum. ....

    YanıtlaSil
  2. Merhaba size cok onemli bir sey sormak istiyorum yasim 19 ve goz altimm cokk ama cok mor ve hafif kırısklarim var ve ben zamaninda cok hata yaptim maske yaparken hep goz altımın altınada uyquladim ve inceldi maf oldu cok buyuk gosteriyorum artistry hydra V goz jelini kullanmissiniz memnunmusunuz nasil iyi geldimi morluga kırışıklıga

    YanıtlaSil
  3. Merhaba mesajlarım geliyormu size bilmiyorum ama tekrar yazim ben 19 yasindayim cddi dercede goz altımdaa cok ama cok morluk var ve ince cizgiler var zamaninda cok hata yaptim cildime maske yaparken goz altimada yaptim ve inceldi maf oldu ve beni yasimdan cok buyuk gosteriyor siz bu artistry hydra v goz jeli morluklari hafif kırışklari geciriyormu ? nasil size iyi geldimi

    YanıtlaSil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: