Cumartesi

Güneşten Korunmanın Yolları | Sebamed Sun Care | Güneş Kremi ve Kullanıcı Yorumum


Herkese merhaba :) Hazır kavurucu sıcaklar başlamışken yazın en çok ihtiyaç duyulan güneş koruma ürünleriyle ilgili bilgilerimi sizlerle paylaşmak istedim. Kumrala yakın bir tene sahip biri olarak güneş kremlerini cildimde leke oluşumunu önlemek ve zararlı ışınlardan korumak adına bol bol kullanıyorum...

Uzun süre güneşte kaldığım ve kremi yüzümde kullanmadığım zamanlarda lekelenme sorunum olmuştu o gün bugündür güneş kremleriyle haşır neşir olmadan dışarı çıkmıyorum. Özellikle yüzdeki ve kollardaki lekeler düzenli güneş kremi kullanılmadığında uzun süre gitmeyebiliyor. Kastettiğim, burun kenarlarında duran ve şirin gözüken çiller değil, burun ile dudak arasında lekelenmeler ve tabi yüzdeki benek benek düzensiz lekelenmeler can sıkıcı olabiliyor.

Sebamed 'in 50+ faktörlük (yüksek faktörlü) güneş kremiyle ilgili yorumlarıma da hazır yeri gelmişken yer vermek isterim. Farklı faktörlerde de ürünleri mevcut. Vücut için 20 - 30 arası tercih edi Epeyce bir süredir bu güneş kremini sadece yüzümde kullandım. Kullandığım süreçte bana yıllar önce eczaneden alıp ilk defa kullandığım ve şu an yapısı daha farklı olan Vichy'nin güneş kremini hatırlattı.

 Sebamed Sun Care / Güneş Kremi :

- Renk olarak bebek pudrası kadar beyaz. 
*** ( Renk ve yapı hakkındaki yorumlarım, benim kullandiğim yani resimde yer alan 50 faktörlük Sebamed güneş kremi için geçerli, spreyleri ve akışkan formlu losyonları da mevcut. )
- Yoğun ve bembeyaz olmasına rağmen dağıtırken beyazlık kalmıyor. 
-  Akışkan sıvı yapılı bir ürün değil, yoğun yapılı bir güneş kremi. Bu yüzden uzun süre ciltte kalıyor.
-  Yapısı sebebiyle yaz günlerinde makyaj yapmayı sevenler ama fondötenmiş, pudraymış uğraşmayanlar için tam bir kurtarıcı. Şahsen ben, güneş kreminin üstüne bir allık ya da bronzer uygulayıp ince bir kat rimel ve mat bir ruj üçlemesi ile tüm günü kurtarabiliyorum.
- Yüzde güneşe çıkmadan önce düzenli şekilde kullanıldığı sürece kışa lekesiz bir cilt ile girmek paha biçilemez. 

Performans olarak: * 10 / 8 * almanızı ve kullanmanızı tavsiye ederim.

Nerelerden bulabilirsiniz ? : Benim gibi online alışveriş severlerdenseniz şu an indirimli olarak : 
=> Sebamed Sun Care Güneş kremi
Farklı faktörlerde ve güneş kremleri ve spreyler için => Sebamed Sun Ürünleri



Yeniden görüşmek üzere, herkese mutlu bir gün diliyorum :)


*** Daha fazla paylaşım & uygulamalı fotoğraflar ve her türlü soru ve önerileriniz için beni buralarda da bulabilirsiniz  =>
Contact / Mail => 
* perfemma@gmail.com
*  sennur@makeuparfume.com

6 yorum :

  1. bende güneş lekelerinden çok muzdaribim zamanında güneş kremi kullanmadığım için yüzümde belirgin güneş lekeleri var. Sizden ricam şen nur hanım oluşan güneş lekelerini yok edici sihirli bir krem yada başka bişey var mı ? :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, ah öyle bir krem olsa bir defada tüm lekeleri yok etse. Yoğun güneş lekeleri olustuysa disari cikmadan once tek cozum duzenli ve 30 faktorluk gunes kremi kullandikca gunes lekesiyse tabi zamanla rengi açiliyor.

      Sil
  2. makyaj altına kullanamadım ben bunu çok parlıyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cildin normal ya da yağlıysa parlayabilir. Birde nemi fazla olan bir yerde olanlarda ciltte ister istemez nemli oluyor ve ciltte biraz parlama yapiyor. izmirdeyken bendede oluyodu İremcim. Kuru havalarda fondötene gerek olmadan daha rahat kullaniyorum.
      ❤❤😚 @audrey

      Sil
  3. Seba Med benim doktorumun söylediğine göre en kalitesiz güneş kremi. Ben La Roche Posay güneş kremini kullanıyorum tavsiye ederim. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence biraz haksizlik etmis. ☺ Ben yillardir Vichy, Bioderma kullandim. Sebamedi bahardan beri kullaniyorum, bitmek uzere;gunesin en yogun oldugu saatlerde disari da ciktim.cildimde yeni gunes lekeleri olusmadi. Sadece asiri nemli bir yerde yasayinca sıkıntılı, birazcık parlama yapiyor. Degerli yorumun icin tesekkurler ❤ sevgiler...

      Sil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: