Pazar

İksir Güzellik 'den Alışveriş Yapacaklar için Öneriler ve Detaylar


Herkese iyi akşamlar :) Bu akşam sizlere harika bir online alışveriş sitesi önerisiyle geldim. Tabi '' neler alınabilir, ben neleri kullanıyorum, sitenin ne gibi özellikleri var, fiyatlar uygun mu, hangi markalar var, kapıda ödemesi var mı, taksit imkanları vs... '' bunları da fikir olması açısından sizlerle paylaşmak istedim. Her şeyden önce, dermokozmetik markalar bakımından aradığımda kolaylıkla bulabileceğim ürünler uygun olarak => İksir Güzellik sayfasında satışta...
Online alışveriş yapacaklar için büyük kolaylık sağlayan sitede, anne - bebek ürünlerinden tutunda bakım denildiğinde aklınıza gelebilecek bir çok ürün mevcut:  Bioderma, Splat ağız bakım ürünleri, Sebamed, Vichy, La Roche, Avene, Bepanthol, Natures, Mustela, Bebelac , medikal ürünler, gıda takviyeleri gibi kadın, erkek, bebek ürünleri, hediyeli setler vs... Kısaca her ihtiyaca hitap eden ve sayamayacağım kadar markayı indirimli olarak sayfasında bulabilirsiniz. 

Genellikle, dermokozmetik ürünleri alışverişini online yapıyorsam benim önceliğim yıllardır kullandığım Bioderma gibi dermokozmetik markalardan yana oluyor. Tatile gidecekler için en çok ihtiyaç duyulan şeylerden biri de güneş kremi, güneş kremi, güneş losyonu ve bilumum güneş ürünleri... Bu böyle gider, bitmez. 

Yıllar öncesinde yaşadığım düşük faktör tecrübelerimden dolayı '' bronzlaşacaksak bari sağlıklı bronzlaşalım '' diyenlerdenim. Tatile çıkacaksanız bronzlaştırıcı yağına da mutlaka bir göz atın, çok seveceğinize eminim. Genel olarak sevilen diş macunlarıyla yer eden Splat 'ın ağız bakım ürünleri de var. : '' Simsiyah bir diş macunum olsun ama dişlerim de bembeyaz olsun '' için Blackwood benim bir kaç tüp bitirdiklerimden. 

Sitenin artılarına devam edecek olursam, bir kere üye olmadan alışveriş imkanı var.
Ödemede ise kredi kartına taksitlendirme kolaylığı sunulmuş. Tabi '' ben kartla falan uğraşamam kapıya gelsin '' diyen ve kartla alışveriş yapmaktan pek hazzetmeyenler için kapıda ödeme seçeneğinin de olması çok güzel. Ah bir de, alışverişinizin tutarına göre ücretsiz kargo seçeneğiniz de var. Eee daha ne olsun! :) Uygun fiyata kaliteli markaların olduğu İksir Güzellik 'e göz atmadan alışveriş yapmamanızı tavsiye ederim.

Şimdilik herkese mutlu akşamlar diliyorum :)
*** Daha fazla paylaşım & uygulamalı fotoğraflar ve her türlü soru ve önerileriniz için beni buralarda da bulabilirsiniz  =>
Contact / Mail => 
* perfemma@gmail.com
*  sennur@makeuparfume.com

3 yorum :

  1. hemen inceleyeceğim siteyi..

    YanıtlaSil
  2. Bioderma güneş ürünlerini ben de severek kullanıyorum <3

    YanıtlaSil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: