Pazar

Neotempo | Farklı ve Güzel Bir Önerim Var!


Herkese merhaba, bilenlerin bildiği ve bilmeyenlerin de bugün itibariyle keşfetmesini istediğim bir site önerimi sizlerle paylaşmak istiyorum. İçerisinde bir çok farklı kategoriyi barındıran, hayata dair bir çok konuyu bir arada bulabileceğiniz bir site. Kategorileri arasında ise ufkunuzu genişletecek yaşamdan, dünyadaki gelişmelere, gündemden teknolojiye her şey mevcut. 

Genel olarak her kategorisine göz gezdirdiğim sayfada, benim özellikle ilgi alanıma giren konuların sıralaması ise: teknoloji, dünya, yaşam ve gündem.  21. yy ile daha da çok hız kazanan teknoloji devrimi, beraberinde insanoğlunun tüm Dünya'daki gelişmelerin hızına yetişmesini de zorlaştırdı bildiğiniz gibi. Teknoloji bölümü, araya farklı konular girse de en çok faydalandığım, daha önce gözüme çarpmamış olan yeni gelişmeleri de öğrenme fırsatı bulduğum kategorilerinden biri oldu. 

En eğlenceli kategorisi ise bana göre, Neotempo Yaşam . İlginç haberler, farklı tasarımlar, yeni fikirler evde de rahatlıkla yapılabilecek dıy çalışmaları; saç tasarımları, modaya dair faydalanabilecek görsel tüyolar ve farklı kombin fikirleri. Eviniz için dekorasyon fikirleri ve güldürürken düşündüren daha birçok şey mevcut. Ek olarak, güzellikle ilgili yazılar, yeni ve farklı fikirler ve tasarımlar konusunda daha çok yazı görmek istediğimi de belirtmeliyim.

Sayfada moda severler için de fikirler var demiştim. Tanıyanların da bildiği üzere, modayı takip ederim ama gördüğüm markayı alıp birebir giyme taraftarı değilim. Sadece renklere ve uyuma dikkat ederim. Bu açıdan kombinleme yaparken uyumu yakalamak için modayla ilgili sadece yılın renkleri dikkatimi çeker. Bu açıdan da güzel düşünülmüş detaylar Neotempo 'da var.

Yaşam sayfasında genellikle kadınların ilgisini cezbeden bir konu olan Astroloji de mevcut. Burçlara göre aylık yorumlarını ara ara okuduğum bilindik bir astrolog olan Susan Miller kendileri. Gezegenlerin hareketine göre burcunuza ve doğal olarak sizi etkileyecek olumlu ve olumsuz gelişmeleri, dikkat etmeniz gerekenleri yine burada bulabilirsiniz. Bazı burçların bu ay ki aylık yorumları Neotempo da yayında. Bir yay burcu olarak ben de sabırla ağustos yorumunun yayınlanmasını bekliyorum. 

Sitedeki güncel konuları takip etmek için maille veya facebook üyeliğiyle kaydolma seçeneği; sosyal medya hesaplarından takip ve iletişim seçenekleri de mevcut. Birçok konuyla ilgili detaylı bilgileri takip etmek açısından büyük kolaylık. Hangi kategori size hitap ediyorsa sadece bir tık uzağınızda, mutlaka göz atın.

Gelecek yazılarda görüşmek üzere, herkese mutlu ve güneşli günler diliyorum. :)

1 yorum :

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: