Çarşamba

Tüm Detayların Düşünüldüğü Yeni bir Site Keşfi: Nice Yaşlara!

Herkese iyi akşamlar :) Bugün sizler için harika bir site keşfettim. Herkes doğum günü partilerini, sürpriz kutlamaları sever, değil mi? Bende bayılırım. Lakin, asıl önemli olan o organizasyonu iyi planlayabilmek; tüm inceliklerini tek tek ve detaylı şekilde düşünerek sevdiklerine değer verdiğini ve onlara olan sevgisini harika bir sürpriz doğum günü kutlamasıyla gösterebilmek. Tabi bunun için uzun uzun ve ayrı ayrı her şeyi özenle araştırıp bulmanız gerekiyor ve sizin de günlük işlerinizi aksatmamanız gerekiyor. Bu da yetmezmiş gibi, her şeyle tek tek ilgilenseniz haftalarca sürecek detayları organize etmeye vaktiniz yok. İşte bu aşamada kurtarıcı olarak niceyaslara.com devreye giriyor. 

İster kendi doğum gününüzü organize edin isterse sevdiklerinize sürpriz bir doğum günü partisi organize edin. Sitede tüm detaylar ince ince düşünülmüş: hediye, pasta, mekan, süsleme, kıyafet, fotoğrafçı, müzik - gösteri, güzellik - bakım, şöförlü araç vs.... yani kısaca yok yok. Bununla da yetinmemişler tabi ki, siteye girdiğinizde göreceksiniz. Doğum günü planlayıcısı da var. Siz sadece kimin için yapılacağını, nerede ve hangi şehirde yapılacağını giriyorsunuz ve size en yakın organizasyon firmaları listeleniyor. Bütçenize göre belirli bir tutar aralığında listeme yapmanız da mümkün. 

Tek tek: fotoğrafçı bulma, pasta seçme, süsleme, ve gösteri yapacak ekibi arayıp bulma derdi yok. Doğum günü organizasyonu yapacağım derken oradan oraya koşturup o gece yorgun ve bitkin kalmanıza da gerekmiyor. Ek olarak: site üzerinden e-kart düzenleyip sevdiklerinize gönderebiliyorsunuz; doğum günü konseptleri kısmında da, doğum gününü kimin için düzenleyecekseniz ona göre öneriler mevcut, siteye üye de olabiliyorsunuz. Eee daha ne olsun. :) Bence zaman sıkıntısı ve tek tek detaylarla ilgilenemeyecek olanlar kadar, neyi nasıl yapsam daha güzel olur, o mu bu mu kararsızlığına düşmektense siteye girip en doğru organizasyonu planlamak daha mantıklı. Sevdiklerinize güzel bir sürpriz doğum günü organize etmek için bence Nice Yaşlara aklınızın bir köşesinde mutlaka bulunsun!

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: