Perşembe

Gratis İndirimi ve Alışverişim: Shiffa Home Yağları ve Wet'n Wild

 Herkese mutlu günler :) Geçtiğimiz hafta sonu alışveriş yapmak için çıktığımda Gratise uğradım. Şansıma her zaman Gratis 'in büyük indirimlerinde denk gelemediğim Wet 'n Wild ürünleri de %40 indirime girince bir süredir aklımda olan ürünlerini alma fırsatım da oldu. Tabi sadece Wet'n Wild Cosmetics 'in rujlarıyla kalmadı alışverişim. Yine çok merak ettiğim Shiffa Home 'un bitkisel yağlarını inceledim ve ve bir sürü çeşit arasından bu ara en çok ihtiyacım olanları aldım. Bunlara ek olarak kasa da alışveriş yapanlara özel indirimli ürünlerden de faydalandım. Bakalım neler neler almışım.........


Wet 'n Wild Long Lasting Lipstick / Rujlar : Resimde görüldüğü üzere 7 adet uzun süre kalıcı ruj serisinin rujlarını tercih ettim. Sadece 6 tanesi farklı renklerde, bir tanesi aynı renk. Bir rengi hariç diğerleri bana %40 indirimle 6.5 TL ye geldi. 
İsimleri : Mauve Outta Here - Ravin Raisin - Cherry Bomb ( aynısından 2 tane )- Rose Bud - Just Peachy - Smokin Hot Pink )

 - En koyu olan tonu ise 10.90 TL ama bir alana aynı renkten hediyeydi. Kış rengi ve koyuluğunu ayarlayabileceğim için normal fiyatı üzerinden bir alana bir hediye seçeneğinden faydalandım. 

Shiffa Home ( Aksu Vital ) Bitkisel Yağlar : Hindistancevizi yağında sadece birazcık indirim vardı. Diğerleri hep normal fiyatları.

  • Tatlı Badem Yağı ( Sweet Almond Oil ) : Hem saç hem kirpiklerim için 2 adet aldım. Adedi : 7.90 TL
  • Avokado Yağı ( Avocado Oil ) : Göz çevrem ve yüzümde kullanmak için aldım. Aldığım gibi de açıp kullanmaya başladım. Gelecek günlerde yorumlarımı sizlerle paylaşacağım. Bu arada normal fiyatından satıştaydı : 14.90 TL
  • Hindistancevizi Yağı ( Coconut Oil ) : Hindistancevizi 'ni şimdiye kadar hem saçlarımı güneşten korumak hem banyo öncesi saç maskesi olarak hem de el ve vücudumda nemlendirici olarak kullandım. Shiffa Home 'un hindistancevizi yağını ilk kez kullanacağım. 23 küsür normal fiyatı, birazcık indirimliydi, 18 TL küsüre geldi.


Kasa kısmında, Molped Ultra pedlerin ise 15 TL ve üstü alışverişlerde 1 paketin fiyatı 2 TL 'ydi. Birden fazla alınabiliyormuş, fiyat uygun gelmişken alayım dedim.



Umarım faydalı olmuştur. Yeni yazılarda görüşmek üzere :)

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: