Pazartesi

Tüy Dökücü Kremler : Veet Naturals ve Sesu Kullanıcı Yorumlarım


Herkese iyi akşamlar, biz bayanların ortak sorunlarından biri olan kılsal tüysel meseleleri en azından bir süreliğine çözen; tüy dökücü kremlerle ilgili yorumlarımı bugün sizlerle paylaşmak istedim. Şimdiye kadar Veet ve Sesu olmak üzere iki farklı markanın tüy dökücü kremlerini kullandım. 
Tüy dökücüler, genellikle acil durumlarda tercih ettiğim bir şey. Hanı 1 saat içerisinde hem tüylerden kurtulmak hem yıkanmak hem de giyinip hazırlanmak durumunda kalırsınız ya hah işte aynen bundan :) Gelelim ürünlere ve kullanıcı yorumlarıma.............


İki marka arasında kıldan kurtulma ve uzama süreleri açısından çok fazla bir fark yok. Sesu 'nun fazladan bir depilasyon bakım kremi var. Veet Naturals ise tek halde satılıyor. ml olarak tabi ki Veet daha uzun süre kullanılabilecek bir miktara sahip.

Kullanım şekli : Her ne kadar 3 -6 dakika densede 10 dakika bekletmek durumunda kalınabiliyor. Özellikle tüyler yoğunsa. Kremi sürüyorsunuz ve kendi plastik spatulasıyla 10 dakika sonra yoğurt sıyırır gibi sıyırıyorsunuz. Sonrasında duşunuzu alıp vücudunuzu tüy dökücü kremden arındırıyorsunuz.



Çok yoğun ve koşturmacalı bir hayatınız yoksa tüy dökücü kremlere ihtiyacınız olmayabilir ama acil durumlarda işe yarar ürünler olduğunu da belirtmeliyim. 
Gelecek yaz tüysüz bir hayata merhaba demek ve tüylerden kökten kurtulmak adına bir adım attım, önümüzdeki günlerde kalıcı çözüm sunan bu ürünle ilgili deneyimlerimi de sizlerle paylaşacağım. Takip etmenizi öneririm :) 




Şimdilik herkese mutlu akşamlar diliyorum :)
*** Daha fazla paylaşım & uygulamalı fotoğraflar ve her türlü soru ve önerileriniz için beni buralarda da bulabilirsiniz  =>
Contact / Mail => 
* perfemma@gmail.com
*  sennur@makeuparfume.com

4 yorum :

  1. Bana jiletten çokta faklı olmayan bir ürün grubu gibi geliyor. Genelde kıllarımı sertleştiriyor bu tip bir ürün tercih ettiğimde..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet maalesef bende de ayni sorun olmustu İlkecim. Birazda o yuzden kökten kurtulma arayisina girdim. ;)

      Sil
  2. eskiden kokuları çok kötüydü hala öyle mi ??

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sesu halen öyle İremcim:) çok güzel kokmuyorlar maalesef.

      Sil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: