Perşembe

Nivea My Silhouette Vücut inceltici Krem - Jel

benn025-horzKopyala_zps7fd47f7b photo benn025-horzKopyala_zps7fd47f7b-1_zpsbe96230b.jpg

Nivea My Sihouetteyle 2010 yılında tanıştım, 1.5 yıldan fazla sürede düzenli kullandım.200 ml lik yeşil jel kıvamında akışkan bir ürün.Yeterince uzun zaman kullanmış ve biri bitmeden birini stoklamış biri olarak sanırım yorumlarım çok daha net olacak.

Kullandığım süre içerisinde elektrikli  masaj aletide kullandığım oldu, masajın zor geldiği zamanlarda ise sürüp yürüyüşe çıktım.Dışarı çıkacak vaktim olmadığında streçi ve sauna eşofmanını giyip evdeki günlük işlerimi hallettim.

Bir ara diğer ürünü olan nivea goodbye cellulite ile dönüşümlü olarak kullandım.İçerisindeki ürün bacaklarınızda kullandığınızda 15-20 gün size yetiyor.Fiyat olarakta çok değişken bir yerde 18 e bulabilirken bazı yerlerde 35 e satıldığını gördüm.

İçerik olarak;

**Beyaz çay bulunuyor, beyaz çayın normal çay ve yeşil çaydan toksin attırma özelliği çok daha yüksekmiş, bir ara çaykurda beyaz çay üretimine girmişti ama şimdi durum nedir bilmiyorum, çünkü fiyatı el yakıyor.

**Anason özüde kolajen üretimini destekleyip cildin gençliğini koruyormuş.


Yorumlarıma gelince;

**Ne kadar etkili derseniz, masjla uyguladığınızda yada sürüp yürüyüşe çıktığınızda uzun süreli kullanımlarda bir çok pahalı ve ünlü markaya fark atacak kadar iyi.

**Ben yazın bir siteden 2 adet uyguna görünce almıştım, aldığımda checkcosmetic.net den kontrol ettiğimde ürünün raf ömrü tükenmişti. geri iade ettim, nivea temsilciside durumu izah etti,bu ürünün piyasadan kalkacağını o yüzden ellerinde olmadığını söylemişti o zaman nivea goodbye cellulite ye başladım, daha sonra my silhouetteyi izmirde bir parfümeride çok uygun fiyata buldum.
Danışman bana piyasadan kalkacağını söyledi ama çokta bu konuya hakim değil sanırım.Bulursanız ve düzenli kullanabileceğiniz etkili bir inceltici arıyorsanız deneyin derim.

**Fiyat dalgalanması çok fazla olan bir ürün.

**Jel kıvamında olduğu için emilmesi ne kadar kolay olsada masaj aletiyle uyguladığınızda jel donup birikiyor.Bunun dışında da olumsuz olan bir yanı yok.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: