Pazartesi

14 Şubat Sevgililer Günü İçin Hediye Önerileri

sevgililer günü pastası


Öncelikle bana hergün sevgililer günü diyenler için:


DEVAM EDEN ve 23 ŞUBAT 2013 de Son Bulacak Olan 

Yves Rocher ♥ Makeuparfume'den 2 Kişiye So Elixir Purple Parfüm Hediye!!!

kampanyama katılmak için TIK TIK: 


14 Şubata 10 gün kala ne alabilirim diyenlere yardımcı olabilmek için yazmaya karar verdim hediye denilince işler biraz karışıyor :) Karşınızdaki insanı yeterince tanıyacak kadar vakit geçirmediyseniz hediye konusunda tam bir hayal kırıklığı yaşatabilirsiniz. Tarzını bilmeniz, iyi incelemeniz ve ne giydiğinden neyi sevebileceğine kadar bilmeniz ve seçiminizi ona göre yapmanızı öneririm. Tabi son zamanlarda sık dile getirdiği almak istediği bazı şeyleri de not alıp hediye seçenekleri listesine ekleyebilirsiniz.

Mesela ben yılbaşında kıyafet vs. yerine sevgilime fırın aldım :) yağlı şeyleri sevmiyor, işten geldiğinde yemek sorunu oluyor,  fırın onu bir parfümden ve kazaktan daha fazla mutlu etti. Sizde konuşurken size bahsettiği ihtiyaçlarına göre bir seçim yaparsanız gerçekten onu ne kadar önemsediğinizi ve sevildiğini bilecektir.

Maddi önemi çok ön planda olmayan sevgiliye maneviyatı ve sevgiyi gösterebilecek seçeneklerden biri örneğin : onunla daha önce çekildiğiniz bir fotoğrafınızı güzel bir çerçeve içine koyup resmin arkasına ona olan aşkınızı anlatan bir mektup yerleştirin ve kapatın. Onu bulup okuyana kadar da o mektubun orada olduğunu söylemeyin. 

Erkeklerde özellikle bir parfümeriye girip orada çalışan bir satış temsilcisinin  beğenisiyle parfüm alma alışkanlığı var, açıkçası ben böyle baştan savma, hadi aliyim de başımın etini yemesin der gibi verilen hediyelerin  ne aşkla nede sevgiyle bağlantısı olduğuna inanmıyorum.

Ufak yada ucuz bir şey olsun ama sevgilinize ne kadar önem verdiğinizi gösterecek bir hediye olsun. Bu arada kalpli yastık, ayıcık ve  kalp şeklindeki her türlü hediyeyi seçerken onun sevebileceği türden olanları seçmeye özen gösterin.



**Sevdiği türden bir film DVD si, sevdiği şarkıcının bir albümü. Sevdiği yazarın en son çıkan kitabı vs..
**Çikolata seviyorsa ki henüz sevmeyenini görmedim, kalpli çikolatada hediyenizin yanında iyi gidebilir.
**Kapalı bayanlar için en iyi hediye güzel bir eşarp, okumayı sevdiği türden bir kitap ve uzun zamandır almak istediği bir şey olabilir.

***Farklı tasarımlara sahip bir ürün olabilir.




**Bayanların ise erkeklere hediye olarak  bir kazak, gömlek yada parfüm alma gibi bir durum var, oysa onlarında bizim gibi konuşma aralarında bahsettiği almak isteyip de uzun zamandır ertelediği şeyler var onları hatırlamaya çalışın.   

Benden bu kadar, gelecek sefere daha ayrıntılı bir yazıyla karşınızda olacağım :)
Sevgiler

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: