Cuma

Lip Balmlar: New York Color NYC Applelicious Glossy Lip Balm Swatch & Review


Geçen yıl bu sıralar, 3-4 tane Watsons turlamama sebep olan bir lip balmdı: New York Color NYC Applelicious Lip Balmlar. Neden bu kadar aradığıma gelince, yurt dışında toplamda 10 farklı rengi bulunan bir lip balm serisinin bir kaç rengini gözüme kestirmiştim, lakin tüm renkleri bir arada bulamadım. Bulamayınca da istediğim tek rengini alıp son uğradığım mağazasından hoşuma giden rengini alıp çıkmıştım. Aşağıda benim kullandığım Applelicious lipbalmın dudakta duruşunu ve swatchı dışında bu serinin diğer renkleri & isimleri ve numaraları:

* 350 Blushing Golden         * 351 Caramel Apple      
* 353 Pink Lady                     * 354 Apple Blossom  
* 355 Applelicious Pink       * 356 Big Apple Red
* 357 Apple Blueberry Pie   * 358 Garnet Gala          
* 359 Apple Plum Pie           * * 352 Chocolate Apple 

Benim seçtiğim rengin ismine, dudaktaki ve tendeki duruşuna geçersek.......................


NYC 354 nolu Apple Blossom: Glossy yapılı bu hafif renk veren bir lip balm çok fazla renk vermiyor. Nemlendirme konusunda günü kurtarır. Dudaklarınızda çatlama mevcutsa daha kuvvetli bir balm kullanmanızı öneririm. Yani nemlendirici özelliği var ama bakım yapma açısından yetersiz gelebilir. 


Dudak rengiyle bütünleşen, hafif ışıltı veren ve birazcık da dudaklarımı nemlendiren bir ürün olduğu için sevilmeye değer. Tabi bu şirin kullanışlı ambalajını ve tasarımını da eklersem satış fiyatına göre almaya değer bir balm olduğu için alırken düşünmemiştim.


Alt fotoğrafta gördüğünüz üzere benim dudağımın rengini olduğundan biraz daha açık göstermiş.


New York Color 354 Apple Blossom: swatchda rengini gördüğünüz üzere, çok soft bir pembe. Bu yüzden ambalajındaki elma şeklinde olan kısmın rengini veriyor. Nemlendirirken doğal dudak renginin üzerine hoş bir ışıltı katıyor. 


Fiyatının uygun olması, doğal görünüm ve orta seviyeli nemlendirmeyi sağlaması açısından güzel. Almak istiyorsanız çok düşünmeyin, eminim ki en az benim kadar bu şirin lip balmı seveceksiniz.


Daha fazla paylaşım; uygulamalı fotoğraflar, her türlü soru ve önerileriniz için beni buralarda da bulabilirsiniz  =>
Contact / Mail => 
* perfemma@gmail.com
*  sennur@makeuparfume.com
Mutfak & Yemek ve Yaşam Alanım => www.vanillasmell.com
Güzellik, kozmetik cilt bakımı Alanım => www.makeuparfume.com

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: