Perşembe

Dove 'la Saç Kırıklarına Son! : Kırık Uçlara Karşı Etkili Saç Bakım Serisi ve Kullanıcı Yorumum

Dove Hair Therapy repair haircare series Kırık Uçlara Karşı Etkili onarıcı saç bakım serisi 01.JPG

Saç uçlarını yeniden yapılandıran, saçlarınızı onarırken besleyen ve saç uçlarınızı ne zaman kestireceğinize kırıklarınızın değil sizin karar verdiğiniz yeni Dove Kırık Uçlara karşı etkili Seri ile tanışmaya hazır mısınız? Boya, fön, saç şekillendiriciler derken saçın doğal nemini yok eden bu tür işlemlerin yarattığı olumsuz, yıpratıcı etkilere karşı geliştirilen ve onarıcı çözümler sunan Dove Kırık Uçlara Karşı Etkili saç bakım serisini önce kendim sonra da sizlerle paylaşmak için kullandım.


Saçları kurutan şampuanlar, boyama, saç açma, fön gibi yıpratıcı işlemler sebebiyle saçlarımda ki  kuruluk ve yıpranma son birkaç ayda had safhaya ulaşmıştı. Geçen yıl kestirmeme rağmen kuruluk sebebiyle saçlarım eskisi kadar hızlı uzamıyordu ve saçlarımı saç kremiyle bile açmakta zorlanıyordum. Bir süredir Dove saç bakım ürünlerine geçmeyi düşünüyordum ki, saç tipime birebir uyan yeni Dove Kırık Uçlara karşı etkili seri deneyimimle şu an karşınızdayım.


Dove Hair Therapy repair haircare series Kırık Uçlara Karşı Etkili onarıcı saç bakım serisi 02.JPG


Kırık uçlara karşı onarıcı ve besleyici çözümler sunan Dove Kırık Uçlara karşı etkili serisi toplam üç üründen oluşuyor: şampuan, saç kremi ve saç bakım kürü. En etkili ve hızlı onarım süreci için düzenli olarak kullanmalısınız.


Kullanım aşamaları: Kuru ve yıpranmış saçları onarıcı etkisi kadar kokusunun da harika olduğu Dove yeni Kırık Uçlara karşı etkili seri ilk aşamasında, saçlarımızı 2 kez şampuanla yıkıyoruz. Yıkadıktan sonra saçın orta noktasından saç uçlarına kadar saç bakım kremini uygulayıp 3 dk bekletiyoruz; saçları duruluyoruz.  
Yıkama ve saç kremi aşamasından sonra ise, ilk 3 kullanımdan itibaren %80 ‘e kadar saç uçlarını onaran ve yeniden yapılandıran Dove kırık uçlara karşı etkili saç bakım kürünü, saç diplerine gelmeyecek şekilde havluyla nemi alınmış saçlarımıza uyguluyoruz; durulamıyoruz.


Dove Hair Therapy repair haircare series Kırık Uçlara Karşı Etkili onarıcı saç bakım serisi 03.JPG


Hem şampuan hem saç kremi aşamalarından sonra saçlarım ıslakken bile hissettiğim kuruluk ciddi anlamda kayboldu. Dove saç bakım kürü ise tam bir mucize. Saçları onarıp;  parlaklık ve dolgunluk katmasının yanında, saçlarıma dokununca ipek gibi yumuşacık bir his uyandırması harika!
 Kuru, yıpranmış saçlara sahipseniz ve kırıklarınızdan saçlarınızı kestirmeden kurtulmak, hızlı uzayan ve sağlıklı saçlara sahip olmak istiyorsanız, mutlaka denemelisiniz.
İçerik ve görseller : www.makeuparfume.com


3 yorum :

  1. Benimde saçlarım aşırı kuru ve yıpranış olduğundan ilgimi çekti doğrusu.

    YanıtlaSil
  2. Tam seri olarak kullanmanızı tavsiye ederim, benimde saçlarım çok kuru, bu seriden önce saçlarımı fönle düzleştirmediğimde uçlardaki kabarmalar ve kuruluk had safhadaydı; ilk yıkamadan itibaren kuruluk ve matlık sorunum kalmadı.

    YanıtlaSil
  3. Nerden aldınız

    YanıtlaSil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: