Cuma

Golden Rose Oje Alışverişim ve Açılmayan Oje Kapaklarını Açmak

Bu alışverişi de pazar günü Golden Rose Store 'dan yapmıştım, alışverişimle ilgili detayları da yazmıştım Tık Tık

Öncelikle UPS kargo nedeniyle baya sıkıntı yaşadım, dün telefonla aradım paketim kaçta teslim edilir diye arkadaş dağıtıma çıktı dedi telefondaki ups görevlisi, dün teslim etmediler bugünde sistemlerine teslim edilmemiş paketi teslim edildi diye girmişler, aramasam paket arada kaynayacaktı sanırım, ben arayınca da bu tarafın dağıtımının bugün gerçekleştirileceğini söylediler, '' dedim siz bana dün dağıtıma çıktığını söylemediniz mi'' neyse özürlerini dilediler ve bugün paketimi teslim ettiler. 

Paketi açtım rengarenk ojeleri tırnak bakım ürünlerimi, hepsini birer birer inceledim. 15 ojeden 3 tanesini nasıl bir kuvvetle sıktılarsa açamadım hatta birini camının ek yerinden çatırt diye kırdım. Erkul Kozmetiğe mail attım  öğle arası, ''açılmıyor biri kırıldı'' diye hiçbir şekilde dönüş yapmadılar.Diğer açılmayan 2 sinide telef etmemek için bir kaba koydum kapak hizasını biraz geçecek kadar kaynar suyun içine bıraktım 30 saniye kadar, pıt açılıverdiler :) kırılanı da atmaya kıyamayıp  boş bir porselen kaba koydum.

*ilk fotodaki nail art serisi ve tabi ki açılmayan kapağı nedeniyle kırılan 58 nolu Golden Rose ojem ):
*2.fotodaki soldan ilk 3 tanesi açılan diğer ikisi ise kaynar suya girince akıllanıp açılan ojeler
*3.fotodaki ise golden rose'un tırnak bakım ürünleri.
*4.fotoda ise benim zavallı 58 numaralı ojemden kareler.


Golden Rose Nail Art Ojeleri soldan sağa numaraları;  105- 122 -103-106-108


Golden Rose Paris Serisi Ojeler Soldan sağa numaraları; 59-60-89-93-57


Golden Rose Nail Care ; Qick Dry- oje kurutucu -calcium milk-vitamin booster- mega shine top coat

ve altta kırılan ojemle açılmaları için sıcak suya bastığım iki zavallı oje :)




10 yorum :

  1. Calcium milk çok güzel.Ben de defalarca bitirdim kendisini :)Çok güzel ojeler.Bir blogda görmüştüm kimdeydi hatırlayamadım ama poşet lastiğiyle ojeler açılıyordu.Ojenin kapak altına lastiği dolayıp çevirince oluyordu sanırım ;)

    YanıtlaSil
  2. kapağı geçene kadar derken cam kısmını suya daldırdıysan genleşip daha çok sıkıştırmıştır kapağı :s
    ben de watsondan aldığımda açılmamıştı ama ben daha mağazaları gezerken ojeyi açıp deneme tuhaflığını gösterdiğim için :D watsona geri götürdüm erkek çalışanlar iman gücüyle açtılar :D

    YanıtlaSil
  3. süslü ve pembe dünyam;

    evet bende bayıldım canım, temiz gösteriyor tırnağı calcium milk :) valla açılmasaydı dediğini mutlaka denerdim

    secil;

    şişenin tamamı kapağında 1 cmlik kısmına kadar batırcım tatlım, valla genleşmedi 30 saniye durdu, şöyle bi çevirdim açıldı :) valla ben internetten almasam gider açtırırdım baskı ve şiddetle :D açıldı şükür ama bir kaybımız oldu birini o iman gücümle kırmayı başardım :))

    YanıtlaSil
  4. bende bayılırım ojelere bloğumda bazn bende yer veririm ama bu golden rose renkleri şahane ayrıca claires oje tonlarınad bayılıyorum .güzel sürüşler cnm :)

    YanıtlaSil
  5. Oje kullanan biri olsaydım , eminim her ton doldururdum hehehee hele mor ve pembe tonları :P güle güle kullan canım

    YanıtlaSil
  6. pembe günlük; sağol tatlım benim,birşeyler atıştırıp bloğunu daha detaylı inceliyicem birazdan :)

    Mor Menekşe; bende çok sık kullanmıyorum bitanem,renk hastalığı var bende kırmızının her tonunu aldım resmen, oje kullanmayı sevdiğin zaman sevdiğin rengi söylersen ilk ojeni ben gönderirim mail atman yeterli :)

    YanıtlaSil
  7. merhaba ben bir türlü bu golden rose un ojelererine ısınamadım ne yaptıysam olmuyor sevemiyorum fırçaları kısa ondan sanırım sadece 3 adet golden rose ojem var eilm gitmiyor almaya nedense belkide aldıklarımda hep açma problemi yaşadığımdandır geçmiş olsun sizede=)) desenlioje.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet canım, fırça sorunu oluyor genelde golden rose da ben genelde kontrol etmeden almıyorum.

      Sil
  8. Kapak açmada benim bulduğum bir taktik var :) Oje kapağı ve bilimum kapakları bulaşık eldiveni ile kolayca açabilirsin ;) Eldivenle kapağı tutup çevirdin mi küt diye açılıyor .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. golden roseun ağız kısmının camı çok ince birini kırdım, kırıncada gözüm döndü diğerlerini sıcak suya bastım =) ama bu taktiğide bir dahaki sefere mutlaka uygulayacağım. sevgiler..

      Sil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: