Pazartesi

Tweezerman Lighted Mirror ve Rengarenk Açılı Cımbızı

Upuzun bir zamandan sonra herkese merhabaaa ! kendime geldim ve kullandığım memnun kaldığım yada kalmadığım ürünleri  sizlerle  kaldığım yerden paylaşmaya devam ediciiiim :)

Tweezerman markasını duymayanlar bilmeyenler yada ürünleri ile ilgili daha detaylı bilgi isteyenler tweezermanın twitter hesabını takibe alıp yeniliklerle ilgili haberleri de alabilirler.
bende sadece 2 ürünü var ama ürün yelpazesi çok geniş bir marka. 





Üstte ve altta resmi yer alan ürün Tweezerman Lighted Mirror, Türkçesiyle ışıklı ayna, üstte yer alan düğmesine bastığınızda ışığı yanıyor ve siz yüzünüzdeki her şeyi net olarak görebiliyorsunuz.


*Tabi bu netliği sağlayan sadece ışıklı olması değil, büyüteçli bir ayna ve yüzünüzdeki en ufak tüyü yada gözeneği 4-5 kat büyüterek size gösteriyor ki gözünüzden hiçbiri kaçamasın :) Hem cilt bakımı, hem epilasyon hemde makyaj yaparken tüm detaylarıyla yüzünüzü görmek istiyorsanız bir tane edinmenizi öneririm.
*Arka kısmı da gördüğünüz gibi 3 vantuzlu istediğiniz yere yapıştırıp yada elinizde de rahatlıkla kullanabilirsiniz.
Fiyatı biraz tuzlu ama USA üretimli kaliteli bir ürün olduğu için verilen paraya değiyor.





Altta yer alan ise şirin mavi Tweezerman Cımbız ise;


*En kısa kıl ve tüyleri kavrama açısından muhteşem ama biraz kenarları  sivri olduğu için dikkatli kullanmanızı öneririm.


*Uç kısmını korumak için şeffat ağızlığı olması ve çantanızda taşıma kolaylığı için tüp şeklinde kabının olması ise ayrıca bir artı. Evde bile sık sık cımbız kaybettiğim için bu ürün tam benim için tasarlanmış:)


şu anda morhipoda ışıklı aynası satışta 49 TL fiyatı.


Onun haricinde Boynerlerden Tweezermanın diğer ürünlerinide daha detaylı inceleyebilirsiniz..


Öpüldünüzzzz..











Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: