Cuma

Abba Renk Koruyucu - Nemlendirici Şampuan ve Saç Kremi

makeuparfumeblog01222_zpsbb8c2215

Abba ürünleri elime geçeli 1 ayı geçti, bende bu süreçte deneme ve ürünler hakkında fikir edinme olanağı buldum. Öncelikle Abba Color Protection Shampoo yani renk koruyucu şampuanını ve saç kremini kullandım ama ne yazık ki koku hassasiyetim nedeniyle, yarısından biraz fazlasını kullanabildim. Kokusu mentolle boya kokusu karışmış gibi ağır, kuru bir saç derim olduğu için mentol ve aloe vera içeren şampuanlar saç derimi kurutuyor. Yağlı saç derisi olanlar için sanırım daha uygun olur. Renk koruyucu Saç kremi benim kuru saçlarımı açmada orta seviyede, saçlarım boya ve açma işlemleri nedeniyle oldukça kuru olmasına rağmen vaad ettiği etkiyi göremedim.

Abba Moisture Shampoo yazan mavi seri ise renk koruyucu serinin aksine daha başarılı, kuru ve işlem görmüş saçların en çok ihtiyaç duyduğu şey nem, bu şampuanda yıkama sonrası kuru saçlarımı biraz yumuşattı. Tabi şampuanın yanında yer alan saç kreminin de bunda büyük payı var. Kokusu diğerine oranla çok daha güzel. Umarım fikir edinmeniz açısından yararlı bir yazı olmuştur.Yeni yazılarda görüşmek dileğiyle,ürünü kullanan ve kullanmayanların yorumlarını bekliyorum.

1 yorum :

  1. HARIKA BILGILER VAR...EMEKLERINIZE SAGLIK...BU ARADA BENIM BLOGA BAKARMISINIZ BIR YAZI PASYALSTIM...

    YanıtlaSil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: