Çarşamba

Evde 1 Dakikada Manikür - Spa İnstant Manicure

makeuparfumeblogum001_zpsd8bfb576
Tırnak bakım ürünlerini düzenli kullanmaya başladığım günden beri tırnak etlerini kesme gibi manikür yöntemlerinden tamamen kurtuldum. Hele ki kuaförlerde manikür pedikür yaptırıyorsanız başkalarındada kullanılan ürünler yüzünden tırnaklarınızda mantar oluşması ve tırnak eti sorunları dahada artıyor.
makeuparfumeblogum006_zps5ffc1c9f
Spa instant Manicure Hollanda üretimli ve oldukça büyük bir kavanozda satılıyor, içerisinde tuz ve tırnaklara yararlı yağlar var. Uygulama yapmak için bir tahta spatulası ve ürünün hava almasını önlemek için koruma jelatini mevcut.Bu arada açıldıktan sonra kullanım ömrü 6 ay.Bu süre içerisinde tüketmeniz gerekiyor.
makeuparfumeblogum008_zps3f74cc82
Uygulama yapmadan önce spatulayla karıştırıp az bir miktar tırnak üstlerinize sürüp ovmanız gerekiyor, 1-2 dk ovduktan sonra ılık suyla ellerinizi yıkayıp size tırnaklarınızda ki sonucunu izlemek  kalıyor =)
makeuparfumeblogum010_zps5ccc60ff
Daha öncede bir kaç markanın bu tür ürünlerini kullandım, pratiklik açısından bunu daha çok sevdim, ellerimi ılık suyla yıkadıktan sonra tırnak etlerimi kesmeden kurtulduğumu görmek oldukça keyifli.O yüzden gönül rahatlığıyla önerebilirim. Ürün ambalajındaki bilgileri de sizin için fotoğrafladım, ürün hakkında ayrıca bilgi edinmek için buyrun:

makeuparfumeblogum005_zpsf7d00124

4 yorum :

  1. Nereden almıştın bunu? Veya nerelerde bulabiliriz ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evoria.com dan, 39.90 TL ye- 350 gram oldukça büyük bir kavonozda =)direkt erişim linki:
      http://www.evoria.com/spa-instant-manicure-350-gr-kolay-manikur-pedikur-seti.html

      Sil
  2. cidden güzel duruo mu peki? kuaförede yapılmış gibi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben her akşam bu ürünü uygulayıp uyuyorum 1 haftayı geçti başlayalı, kuafördekinden çok daha iyi, tırnak etleri kesilmeden bu ürün sayesinde daha geride duruyor, öneririm =)

      Sil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: