Cuma

Benefit Highbeam Face İlluminator - Aydınlatıcı

 photo ddb8b233-4be0-4eec-8338-59a73fe61939_zps5aa1e1ab.jpg

Bir ara sarı alt tonlu, altın ışıltıları olan Moonbeam'i almak istemiştim, highbeam'ın bu seyahat boyunu kullandıktan sonra iyi ki almadım diyorum.


 photo 916e2956-1ea7-4528-877d-fed135f05de3_zpsbd807305.jpg

Yanaklarda göz çevresinde ve kaş altına uygulanabilen bir ürün Highbeam, kuru cildim olduğu için bu tür ürünlerle cildime biraz ışıltı katmayı seviyorum. Daha canlı daha hoş bir görüntü oluşuyor. Ama bu ürünün tam boyunu alırmıyım, almam. 

Dışarı çıkmadan önce makyaj yaparken; oldukça güzel gözüküyor, ama güneşe çıktığımda ışıltılı bölgelerdeki eşitsizlik göz yoruyor. Göz çevresine  iyi bir fırçayla da uyguluyorum ama sonuç çok muhteşem değil. Bende far kullandığım zamanlar sadece kaş altına uyguluyorum.

Farklı, doğal görünümlü, ışıltısı yerinde, memnun kaldığınız bir aydınlatıcı öneriniz var mı?

 photo 755fd3b7-7bbc-48c7-ab3f-d4d5aee51623_zpsd0469d7a.jpg

8 yorum :

  1. kalem aydınlatıcı nars goddess kullanıyorum ben hem uygulaması kolay hem de rengi harika.. kaş altı ve göz pınarında süper duruyor bence..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nars goddess kalem formlu bir aydınlatıcı , sürümü nasıl canım, yumuşak formlu mu, birde kalemtıraşla açarken kırılma sorunu oluyor mu

      Sil
    2. Evet yumuşak oldukça uygulama rahat bir türlü yazamadım şunu büyük kalemtraşla açılıyor ve hiç kırılma problemi yaşamadım

      Sil
    3. Teşekkür ederim canım, valla çok kararsız kaldım şu an, hafta sonu sephora ve mac' a gidip tek tek deniyim diyorum.

      Sil
  2. Evde olduğum nadir günlerden olduğundan ikinci kez yorum yazıyorum bugün:))Takipteyim hep ama pek yorum yazamıyorum maalesef izlediğim bloglara:(
    Neyse, aydınlatıcı önermek istedim.Toz aydınlatıcılardan nars nico, clarins puzzle görünümlü pudra çok doğal belli belirsiz.Daha belirgin aydınlatıcılardan kullanıp memnun kaldıklarım, guerlainın sezonluk çıkardığı aydınlatıcılar, nars albatross, mac soft and gentle ve lightscaped.Krem olarak mac ccb pearl tavsiye ederim cnm.Çok oldu biraz ama bunların hepsi hos, istediğin tipe göre ısıltısı bol-az, krem-toz, altın-beyaz-sampanya alt tonlu vs. gibi istediğin özel bisey varsa içlerinden ona göre birini söyleyebilirim ayrıca istersen.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cansın ya , valla çok teşekkür ederim, önerilerin benim için çok değerli. nars albatros u denedim açıkçası listemde olan ürünlerdendi, senden de geçerli not aldıysa almam gerekenler listesine girmeyi hak etti, mac ccb ile soft and gentle yi de deneyip, karşılaştırmasını yaptıktan sonra birini kesin alıcam :)

      Sil
  3. yardımcı olduysam biraz sevindim=)üçü çok farklı yapı ve renkteler aslında ama bu üçünden seçecek olsam albatrossu seçerdim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. diğerlerini hiç denemediğim için az önce netten swatchlarına baktım,bence de Albatros daha iyi bir seçim olacak :)

      Sil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: