Çarşamba

News; Lights of Flowers Koleksiyonundan ♥ Flormar BB Cream Matte Effect #Swatches


Flormar'ın son koleksiyonu Lights of Flowers içerisinde yer alan Beauty Balm Cream Matte Effect- Sheer Tinted isimli, BB kremlerinden LF55 Neutral Beige tonunu deneme fırsatı buldum. BB krem çılgınlığı yaşadığımız bir dönemde yaz aylarında, bir BB kremde en çok tercih ettiğim taraf kapatıcılıktan çok cilde renk eşitliği sunması, doğal bir görüntü oluşturması.Tabi birde içerisinde güneş koruması olmalı ki yüzümde güneşin lekelenme gibi bıraktığı olumsuz etkileri en aza indirmesi çok önemli....
Flormar BB kremle ilgili yorumlarıma geçersek;

*İçerisinde 40 ml mevcut, ambalaj tasarımından bahsedecek olursam; büyük bir adım atılmış ve Flormar yenilik konusunda bence oldukça güzel gelişmeler gösteriyor, bundan önce çıkarmış olduğu stylo rujlarına ve mat ojelerinide çok beğendim.
*Sheer olduğu belirtilmiş, ürün oldukça akışkan, kuru ciltlere nem verme konusunda bu akışkanlığı ve nem vermesi oldukça güzel. Yağlı bir his yok daha çok suyla yüzünüzü yıkadığınızda cildin nemlendiğini hissetmek gibi bir etki mevcut.

 *SPF 15 barındırdığı için büyük bir artısı var, yinede altına güneş kremi yada spf 'li nemlendirici uyguluyorum.

*Normalde çok açık olmamakla birlkte buğdaya yaklaşan, kışın hafif pembe alt tonlu yada açık bej tonlu fondöten ve bb krem kullanan biriyim. İlk başlarda karamel rengi gibi bej tonlu olduğu için, rengi oldukça koyu geldi,bir süre kullanmadım, 10 gündür İzmirde tatildeyim, cilt rengimde koyulaşma olduğu için şu an renk bütünleşmesinde sorun yaşamıyorum. Çok açık tenliyken biraz sırıtıyor. bronzlaştıktan sonra kullanılmasını öneriyorum. 

4 yorum :

  1. Çok koyu durmuş kolunda bence canım leke varmış gibi duruyor daha açık tonuınu alsaydın keşke.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilek içi, yüz renginden 2-3 ton daha açık olur.Kışın kullanılacak bir ton değil zaten, biraz bronzlaşmanın etkisiyle kullanabiliyorum.

      Sil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kızarıklıkları bir nebze eşitliyor, ama koyu lekelerde çok başarılı değil Tülaycım,fondöten yada daha yoğun ve koyu yapılı BB'ler bu açıdan daha uygun.

      Sil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: