Çarşamba

Cyrene Yeni Saç Bakım Serisi: * Şampuan * Saç Bakım Kondisyoneri * Keratinli Onarım Maskesi


Cyrene Biocosmetiques temiz içerikli kullanım alanı oldukça geniş organik ürünlerinden sonra yepyeni bir saç bakım serisi oluşturdu. Bence, böyle organik bir saç bakım serisi özellikle mevsimsel değişiklikler, boya, fön ve fazlasıyla işlem görmüş saçların kurtarılması ve eski ışığını kazanması için gerekli, dilerseniz teker teker ürünleri inceleyelim..........



Cyrene Organic Lavender & Mint Super Moisturising Shampoo

Lavanta ve Naneli Süper Nemlendirici Şampuan yeni serinin demirbaşı ve tabi saç bakımının da başlangıç noktası. 

Ben özellikçe açıcı işlem nedeniyle saçlarımı fazlasıyla yordum, düzenli bakımla toparlanıyorlar ama fön ve ısıyle şekillendirmeye kalktığımda saçlarımın nemini almasına özen gösteriyorum. Tabi bunun içinde ya nemlendirici özelliği yüksek şampuanları ve saç bakım ürünlerini tercih ediyorum ve saçlarım nemliyken fön çekiyorum.

Kuru ve yıpranmış saçlar için ağırlaştırmadan temizlik, nemlendirme, ışıl ışıl sağlıklı saçlar vadediyor.



Özellikle içeriği hakkında detaylı bilgi edinmeniz için fotoğraflarını da ekliyorum.İçeriğinde SLES/SLS, sülfat, paraben, boyar madde, deterjan ve esans barındırmadığı için masum ve organik ürünlerden.

İçeriğinde zararlı madde olmadığı gibi saça oldukça faydalı olan lavanta yağı, shea yağı, aloe vera, lavanta, B ve E vitaminleri de mevcutmuş. 

Yine en büyük artılarından birisi, hayvanlar üzerinde test edilmemiş olması ( cruelty free) *tavşan işareti *

Şampuanların içeriğinde yer alan SLES/SLS ve sülfat köpürme işlevi görüyor, kopürme bizlere temizlik hissi veriyor gibi olsa da aslında kimyasal madde saçlarımızın doğal nemini yok ediyor. 

Cyrene Hair Conditioner ( Not Paraben ):

Şamupanla temizlediğiniz saçların daha kolay taranıp açılması, boya, röfle gibi işlem görmüş kuru ve yıpranmış saçların kendine gelmesi için Cyrene saç bakım kondisyoner yani saç bakım kremi ise parabensiz bir saç kremi. 

Nemli saça şampuan sonrası uygulayıp 5 dk masajla saç uçlarımıza uygulayıp duruluyoruz.

Yine içeriğinde organik sertifikalı  shea butter ( shea yağı )ve aloe vera mevcut. 

200 ml ve kapak tasarımı olarak bas- aç kapak olmasıda kullanım kolaylığı sağlamış.

Ebat olarak devasa olmadıkları için özellikle orta uzunluktaki seyahatlerde kullanım kolaylığı sağlayacak bir ambalaj tasarımları mevcut ve geri dönüştürülebilen plastik kullanılmış.

Kullanım ömrü başlamaması için her bir kapağın üzerinde ürün koruma bandı da mevcut. Açıldıktan sonra ise hem şampuanın hemde saç bakım kreminin kullanım ömrü 24 ay.

Cyrene Şampuanı ve saç bakım kondisyonerini bugün kullandım, yeterince fikir edindiğimde ilerleyen günlerde ayrıca yorumlarımı sizlerle de paylaşacağım.

Cyrene 'nin en çok merak ettiğim ürünü olan ( Biomimetic Keratin Deep Conditioning Hair Mask)  olarak geçen biomimetic teknolojiyle üretilen keratinli yoğun bakım maskesine geçersek;
Hücre yapısında yer alan aminoaist ve keratinleri içeriğinde barındırdığı ve yoğun bakım sağlayarak saçı yeniden yapılanmayı vadeden bir saç maskesi.
İşlevleri;
*Kuru
*Yıpranmış
*İşlem görmüş 
*hasarlı saçları onarmak.
İçeriğinde;

*Shea ( Karite ) Yağı 
*Coconut (hindistancevizi) yağı ; saçlarınızı güneşten korumak ve saçlarınız nemliyken kullandığınızda saçları ciddi bakım yapar.
*Aloe vera
*Keratin
*B ve E vitaminleri

Uygulama Şekli ise; şampuan sonrası saç uçlarına diplere yaklaştırmadan masajla uygulayıp 5 dk bekletip durulamak. Bu ara en sık kullandığım ürünler genel itibariyle saç maskeleri, etkileri konusunda yeterince fikir edindiğimde Cyrene Biomimetic Keratin maskesiyle ilgili yorumlarımı da gelecek yayınlarda okuyabileceksiniz. Organik ve temiz içerikli ürünlere önem verenler için;diğer ürünleri ve bu seriyi cyrene 'nin online sitesinden ve lilakutu dan detaylı olarak inceleyip, satın alabilirsiniz.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: