Cumartesi

Flormar Passionate Dots Gel Eyeliner & Swatch ve Uygulama * Lacivert Jel eyeliner *


( Flormar Passionate Dots New Makeup CollectionGel Eyeliner PD32 ):
Bugün harika bir lacivert jel eyeliner var ;  Flormar 'ın son makyaj koleksiyonundan PD32 no. Hem normal hemde jel eyelinerları kullanabiliyorum ama jel eyeliner daha sorunsuz ve risksiz olduğu için acelem varsa öncelikli tercihim. Aşağıda ki resimlerde swatchını ve gözlerimde ki duruşunu görebilirsiniz............

Bu koleksiyondan diğer makyaj ürünlerinin uygulamasını ve swatchlarını görmek isterseniz;
Flormar Passionate Dots Lipstick & swatches =>  Tık Tık 
Flormar Passionate Dots Nail Polish with nail art & swatches => Tık Tık
 Ambalaj tasarımı, renkleri ve özellikle kapağının üst kısmını çektiğinizde çıkan fırçasının olması hepsi şahane ve ince detaylar. 

Genelde yazları kurudan normale dönen göz kapaklarıma liner uyguladıktan sonra bir kez daha üstten geçme ihtiyacı duyarım, bazende aynı tonlarda bir farla sabitlerim ama bu liner hiç bir sabitleme ihtiyacı duymadan göz kapaklarımda gün boyu dayandı ve kalıcılıkta benden tam not aldı.

Bu koleksiyonun her bir makyaj ürününü ayrı ayrı beğendim, özellikle siyah dışında farklı eyelinerlarla sonbaharı biraz renklendirmeye çalışıyorum şu aralar :) Rengi de risksiz, koyu bir renk olduğu için herkesin kullanabileceği bir lacivert eyeliner.


 en altta uygulanmış halini daha iyi görebilirsiniz :


*Herkese mutlu bir hafta sonu diliyorum :)

6 yorum :

  1. Çok çok güzel bir renkmiş. Ben rebkli eyeliner kullanmayı sevmem ama bu çok renkli olmaması açısından alıp denenebilir.
    Güzel günlerde kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ebrucum bende genelde siyah kullaniyorum, mor bir eyelinerla basladim renklilere ve cok hosuma gidince farkli renklerde kullanmaya basladim, sadece kahverengi linerlara biraz mesafeliyim. Begenmen beni inanilmaz mutlu etti, cok tesekkür ederim ☺ :*

      Sil
  2. Blogunu ve postlarını çok seviyorum :) Yine güzel bir yazı olmuş eyeliner yakışmış maşallah :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunlari duymak beni ne kadar mutlu etti anlatamam tatlim ☺ elimden geldigince ve firsat buldukca birseyler yazip paylasiyorum, güzel sözlerin icin cok tesekkur ederim ♥♥ daha da güzelleri senin olsun.

      Sil
  3. Paylaşımın için teşekkürler. Kozmetik reyonlarındaki kızlara anlatmaktan dilim damağım kurudu. Halbuki gelip bloglara bir göz atmam gerekiyormuş aradığım şeyi bulmam için. Seni buldum bir de. Sağolasın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Asıl değerli yorumun için ben teşekkür ederim Gülşahcım :) Bir faydam dokunduysa ne mutlu bana, güzel sözlerinle haftaya harika bir giriş yaptım, içtenliğin ve samimiyetin için sonsuz teşekkürler :) Sevgiler...

      Sil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: