Perşembe

Neutrogena Yeni Norveç Böğürtlenli Bakım Serisi : * El ve Vücut Kremi * Dudak Nemlendiricisi *


Kış aylarının vazgeçilmez nemlendiricilerinden bir tanesi olan Neutrogena, geçtiğimiz günlerde yepyeni bir Besleyici Bakım Serisiyle karşımıza çıktı.
Bu seri; kutup soğuğunda bile hayatta kalabilen süper meyve Norveç Böğürtleni ile formüle edilmiş ve Norveç Formülü ile cildin nemini 3 kata kadar artırdığı klinik olarak kanıtlanmış. Yeni seri Norveç Böğürtlenli Besleyici Bakım Serisi olarak 5 farklı üründen oluşuyor. Bunlar ; Besleyici bakım kremi, el, kremi, ayak kremi, dudak nemlendiricisi ve besleyici losyon. Ben 3 çeşidini deneme olanağı buldum ve hem ürünlerle ilgili kısa bilgileri ve de ilk izlenimlerimi sizlerle paylaşacağım............................



Neutrogena Norveç Böğürtlenli Besleyici Bakım Kremi ( Body Cream ): 
Duştan ve banyodan sonra kullanılması önerilmiş. Bende vücut nemlendiricilerini bu şekilde kullanıyorum, yağlı, yapış yağış bir his bırakmadan nemlendirmesi çok güzel ve kokusu harika. Tam bir böğürtlen kokusu, meyve kokuları beni her zaman rahatlatıp daha enerjik hissettirir.
*** 200 ml - Raf Fiyatı : 11.90 TL


Neutrogena Norveç Böğürtlenli Besleyici El Kremi ( Hand Cream ) :
Kokusu yine buram buram böğürtlen, elleri anında nemlendirmesinin yanında yağlı his el kreminde de yok ve  emilimi oldukça hızlı.
*** 75 ml - Raf Fiyatı: 13:90 TL


Neutrogena Norveç Böğürtlenli Dudak Nemlendiricisi ( Lip Balm ) : 

Soğuk havadan en çok etkilenenlerden biri de dudaklar, ihtiyaç duydukça kullanılması önerilen ve dudakları hızla onaran bir dudak balmı da bu serinin içerisinde yer alıyor.
*** 4.8 gr - Raf Fiyatı: 8.90 TL

Resimde yer almayanların dışında serinin diğer üyeleri ise,
- Ayak kremi : 100 ml - Raf Fiyatı : 17.49 TL
- Besleyici Losyon : * 250 ml : 18.90 TL * 400 ml : 24.90 TL

*** Daha fazla paylaşım ve uygulamalı fotoğraflar için beni buralarda da bulabilirsiniz =>
Contact / Mail =>  sennur@makeuparfume.com

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: