Cuma

Essence Sweet Metal 56 Lipstick & Swatches * Metal Rengi Ruj *


Benim normal şartlar altında çok fazla kullanmayı düşünmediğim lakin Essence rujların dudaklarda ambalajındaki renginden daha güzel durduğunu bildiğim için aldığım bir ruj var bugün, ismi Essence Sweet Metal No 56, ismi gibi tatlı metal, kahverengiyle gri arasında ambalajdaki duruşu ve dudaklardaki duruşu daha değişken. Ambalajlarında çatlayabilen kenar plastiği kullanılması dışında fiyatına göre dudakları iyi nemlendiren, en olmaz bu bana dediğim renginin dudaklarda güzel bir tona dönüştüğünü bilmek bile başlı başına alma ve kullanma sebebi. Dudaklardaki ve tendeki duruşunu en alttaki resimlerde görebilirsiniz.........


 Rengi tanımlamak baya zor; kahve desem değil, metal desem değil ama alışıldık rujlardan farklı, kısaca oldukça marjinal ve asi bir ton.



Tende gördüğünüz gibi alt doku rengiyle bütünleşme açısından oldukça başarılı, dudaklarda ki duruşunun farklılaşmasının asıl nedeni de bu.



Dudak rengi pembe olunca koyu bir nudeye dönüşen, ışığa bağlı olarak kahverengi ve metal rengini de zaman zaman iyi yansıtan bir ruj.  Farklı ve bir o kadar da güzel olduğu için sevilmeye değer.


*** Daha fazla paylaşım & uygulamalı fotoğraflar ve her türlü soru ve önerileriniz için beni buralarda da bulabilirsiniz  =>
Contact / Mail =>  sennur@makeuparfume.com

8 yorum :

  1. Renk gerçekten farklıymış. Standda görsem almak aklıma gelmezdi doğrusu ama dudaktaki duruşu baya hoşmuş:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha önce morla mürdüm arasi bir rujunu almistim oda ambalajdaki halinden daha açik ve hos durmustu. O gündür essence rujlarin koyu tonlarina bakarim acaba dudakta nasil duracak diye. Ambalajdaki rengi dudaklarımda düşünemiyorum :)

      Sil
  2. çok sıradışı bir renk. dudakta bu kadar güzel duracağı hiç aklıma gelmezdi. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende tereddütle almıştım :) aynen canım alışılmışın dışında bir rengi var.

      Sil
  3. Çok güzelmiş!Teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim :) Sevgiler...

      Sil
  4. Rengi çok değişik,duruşunu da çok sevdim :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmene çok sevindim tatlım :)

      Sil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: