Pazartesi

Avon Naturals New Hair Care: Healthy Hydration Almond & Avocado * Yeni Nemlendirici Saç Bakım Serisi *


Avon 'un yepyeni bir serisi var bugün ki yazımda: Avon Naturals Hair Care serisinin yeni üyeleri Healthy Hydration Almond & Avocado saç bakım serisi. Serinin: şampuan, saç kremi ve şekillendirici balm dan oluşan üç ürünü kuru saçlara nemini geri kazandırıp, saç bakımını üstlenmek için üretilmiş. Bende boya, açıcı vb işlemler nedeniyle nem sıkıntısını saç bakım ürünleriyle gideren kuru, gür ve ince telli saçlara sahibim, bu seriyi yeterince fikir edinecek kadar deneyimledim ve yorumlarımı sizlerle de paylaşmak istiyorum.......................


İçeriğinde Avocado ve Bademin besleyici, nemlendirici özlerinin bulunduğu yeni Avon Naturals saç bakım serisini günlük olarak ve düzenli bir şekilde kullandım. 
Ebat olarak oldukça büyükler, uzun süre kullanılabilecek olması ise büyük artı.
* Tarif edemeyeceğim kadar güzel koktuklarını da belirtmeliyim. 
* Günlük olarak kulandım ve saçlarım ince telli olmasına rağmen herhangi bir ağırlaşma, sönüklük yaşatmadı. Daha önce bazı nemlendirme özelliği olan saç bakım ürünlerinde bu sorunu yaşadığım için bu yeni serinin bu güzelliğinden oldukça memnun kaldım.


 200 ml olan yuvarlak kutudaki Conditioning Balm, saç maskesi değil; saç şekillendirici balm. Kullanım şekli ise, nemlendirilmiş yada banyo sonrası havluyla nemi alınmış saça uygulayıp, durulamıyoruz. 


Şekillendirici balm oldukça akışkan ve uygulamada sıkıntı yaşatmıyor, gün içerisinde saçlarımın mis gibi kokması da ayrı bir memnuniyet sebebi. 
=> Boya, açıcı yada farklı işlemlerden geçmiş saçlarımın kırılmasından, kopmasından, aşırı dökülmeden ve sertleşmeden dolayı sıkıntılıyım; nemlendirici özelliği oldukça iyi ama uygun fiyatlı bir saç bakım serisi arıyorum diyorsanız Avon Naturals Hair Care Healthy Hydration serisininBallı & Avokadolu saç bakım serisini mutlaka denemenizi öneririm.

*** Daha fazla paylaşım & uygulamalı fotoğraflar ve her türlü soru ve önerileriniz için beni buralarda da bulabilirsiniz  =>
Contact / Mail =>  sennur@makeuparfume.com

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: