Perşembe

Oriflame The One Makeup Collection : Yeni Makyaj Koleksiyonu İnceleme & Uygulama


Oriflame ' in yepyeni ve kesinlikle alınmayı hakeden makyaj koleksiyonu The One 'ın ürün incelemesini, uygulama ve yorumlarımı sizlerle paylaşmak istiyorum. Oriflame The One koleksiyonunun: ojesini, rujunu, krem farını, eyelinerını kullandım. Ojenin tırnaklarımdaki duruşunu aşağıdaki fotoda net olarak görebilirsiniz.....................


Oriflame The One Nailpolishes : koleksiyonun * Red Sky * isimli ojesi şahane bir kırmızı. Sürümü çok düzgün ve kuruması çok hızlı.
Oriflame The One Lipsticks & cream eyeshadows & eyeliner :  Koleksiyonun benim kullandığım üsttede yer alan rujunun rengi şahane ve sürüm + kalıcılık on üzerinden onu hakediyor. Nemlendirme etkiside var.
Krem farı haki yeşili tonunda: krem formlu olduğu için baz ihtiyacı sıfır ve pigmentasyonu oldukça güzel.


 Gelecek yazılarda hem rujun hemde krem farla eyelinerın bendeki duruşunu ve swatchlarını ayrıca paylaşacağım. Oriflame temsilciliğiyle veya temsilcileri aracılığ8yla bu koleksiyonun ürünlerini mutlaka denemenizi öneririm.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: