Cuma

Nivea Lip Butter Kullanıcı Yorumum * Caramel Cream Kiss * : Nivea Yeni Dudak Bakım Ürünleri


Nivea 'nın yakında Türkiye ye gelecek olan Nivea Lip Butterlarından birinde bugün sıra. Hem benim gibi meraklılarına bu güzel haberi vereyim hemde sizlere almadan önce bir fikir olsun istedim.

-Nivea Lip Butterların toplamda 4 farklı çeşidi var: 

* Original ( Normal - Niveanın kremlerinde bulunan bir kokusu olabilir ),
Vanilla Macadamia  ( Vanilyalı & Makadamia fındıklı ),
* Caramel Cream  Kiss ( Karamelli ), 
* Raspberry Rose ( Böğürtlen & gül )....................




Açıkçası ben bu ürünü 1.5 yıl öncesinde gördüm ve Türkiye ye ne zaman gelecek diye beklemeye dayanamadım. Çok severek alışveriş yaptığım sevgili Funda 'dan bir kaç ürünle birlikte satın almıştım. ( Önceki yazılarımda detaylar mevcut, okuyanlar hatırlar. ) Bir tane alıp deneyip diğerlerini de ona göre satın alırım diye düşünerek; zar zor Caramel Cream Kiss 'i seçmiştim.

Nivea Lip Butter 'ın İçeriğini üst resimde detaylarıyla bulabilirsiniz; uyarı olarak, irritasyon olursa kullanmayı durdurun ve çocukların erişemeyeceği yerde bulundurun demişler. Karamel kokulu şeylere miniklerde büyükler kadar dayanamayabilir :) 

Üretim yeri görüldüğü üzere Belgium. Ekstra etrafında bir koruma jelatini mevcut, bu tarz hijyen gerektiren ürünlerde kapak altına değil de dışına koruma yapılması doğru bir tercih olmuş. ( + )


Nivea Lip Butter Kullanıcı Yorumum : Hem nemlendirme konusunda hemde mat ve sert rujların altına uygulandığında ruju daha güzel göstermede çok başarılı bir ürün. Kremle terayağı arasında ve yapış yapış olmadan bakım yaptığını da ayrıca belirtmeliyim.
Dudaklarınıza uygularken: Parmak bandırmadan kullanmanızı öneririm, ben tahta çubukla az bir miktar alıp temiz ruj fırçasıyla dağıtıyorum. ( Tahta dondurma çubuğu da olur )
 Şeffaf, hızlı emilen ve  dudakların doğal rengiyle bütünleşen bir bakım ürünü olduğu için için dudaktaki duruşuna resimli olarak yer verme gereği duymadım. 


16.7 gram , teneke kutusuyla, farklı koku aromalarıyla ve bol bol nemlendirmesiyle seveceğinizi düşündüğüm bir ürün. Umarım Türkiye 'ye geldiğinde fiyat olarak da yurt dışı gibi uygun olur ve diğer aromaları da alabiliriz. :)


*** Daha fazla paylaşım & uygulamalı fotoğraflar ve her türlü soru ve önerileriniz için beni buralarda da bulabilirsiniz  =>
Contact / Mail => 
* perfemma@gmail.com
*  sennur@makeuparfume.com
Mutfak & Yemek ve Yaşam Alanım => www.vanillasmell.com
Güzellik, kozmetik cilt bakımı Alanım => www.makeuparfume.com

12 yorum :

  1. Türkiye'ye de gelsiinnn <3 Hem de karamelliii en zayıf noktam :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benimde ❤ bundan sonra ilk merak ettiğim vanilya & makadamia fındıklısı. ☺

      Sil
  2. hii bu ürün kesinlikle türkiye'ye gelmeli:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yıl bitmeden gelir umarım ☺ bende beklemedeyim.

      Sil
  3. Çok güzel gözüküyor !! :))

    YanıtlaSil
  4. çok çok fena ^.^ bir tek bu tarz ürünleri sürmeyi sevmiyorum. Stick olanları seviyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sürme şeklini bende sevmiyorum bitanesi, neyse ki tahta çubuklarla uygulamak sürmeyi işkence olmaktan bir nebze olsun çıkarıyor :*

      Sil
  5. bir an önce gelmeli denemek istiyorum

    YanıtlaSil
  6. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  7. nereden aldınız

    YanıtlaSil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: