Cumartesi

Yves Rocher Yenilikleri: Saten Dokunuşlu Allıklar ve Kadife Dokunuşlu Göz Farları


Kısacık bir aradan sonra herkese merhaba :) Yves Rocher mağazasına her girişimde önce cilt bakım sonra banyo grubu ve parfümler ve en  nihayetinde uzun süre makyaj ürünleri standının etrafında dönen bir insan olarak; bugün sizlerle benim kısa bir süre önce dikkatimi çeken bir Yves Rocher yeniliğinden bahsetmek istiyorum. Bildiğiniz üzere Yves Rocher, zaman zaman makyaj ürünlerine yeni eklemeler yapıyor ve bazen de mevcut ürünleri daha da geliştirilerek bizim beğenimize sunuyor. Genel itibariyle markanın bir çok ürününü kullanmış bir tüketici olarak bu tür yenilikleri ve değişiklikleri fırsat buldukça takip ediyorum.

Gelelim yeniliklerde ilk dikkatimi çeken kısma, Yves Rocher 'nin allıklarını kullananlar ya da makyaj standında benim gibi vakit geçirmeyi sevenlerin de dikkatini çekmiştir muhtemelen. Yves Rocher Saten Dokunuşlu Allıkların hem dışı hem de içi yenilenmiş.  Ambalaj hatları itibariyle göze hoş gelen ve renklerin daha net şekilde görülmesini sağlayan bir ambalaj tasarımı olmuş. Benim için şimdiye kadar satın aldığım allıklar da olmazsa olmazım: pigmentasyonu ve göz kapaklarımda çok fazla dağılmadan tüm gün boyunca dayanması. Saten Dokunuşlu Allıkların da eski allıklara oranla pigmentasyonu artırılmış. Ah bir de, bu allıklar benim en sevdiğim notalardan biri olan gül kokuyor. Sanırım içerisinde yer alan Muskat Gülü yağı bu muhteşem kokuyu allıklara da veriyor.

Allıkların renk skalası ise oldukça heyecan verici, toplam 8 farklı tondan oluşuyor. Yves Rocher Saten dokunuşlu allıkların tonları ve renk isimleri: Gül, Bakır, Tarçın, Turuncu, Kırmızı, Fuşya, Şeftali, Şakayık. ( Allıkların gül, bakır, turuncu, ve şeftali tonlarına ayrıca bayıldım.)  

İkinci yenilik ise: yeni allıkların ambalaj tasarımıyla benzer hatlara sahip, 32 farklı tondan oluşan; mat ve sedefli seçenekleriyle her zevke ve her renge hitap eden ve paraben içermeyen Yves Rocher Kadife Dokunuşlu Tekli Farları. 

Benim sık sık kullandığım hem mat hem de sedefli farların tonlarından bir kaç tonu öncelikli olarak alınacaklar listeme ekledim bile. Hafta sonu mağazasına uğrayıp istediğim tonları daha yakından incelemeyi planlıyorum, tabi hafta sonuna kadar sabredemeyip sitesinden online sipariş verme ihtimalim de oldukça yüksek. Benim gibi sık sık mağazaya uğrama fırsatınız olmuyorsa ya da yakınınızda bir Yves Rocher mağazası yoksa eğer online alışverişi tavsiye ederim. 
-  Bugünlük benden bu kadar, gelecek yazılarda görüşmek üzere :)

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: