Pazartesi

Güzellikten Modaya Elele | Kısaca Kadına Dair Her Şey

Teknoloji hayatımıza girdiğinden beri ne çok şey değişti. Bir çok kaynağa tek tıkla kolayca ulaşabiliyoruz. Dergiler de bunlardan bir tanesi.  Mesela ben, cepten dolu dolu içeriğiyle birlikte güncel olan ne varsa bünyesinde barındıran  Elele yi de artık cepten bir tıkla takip edebiliyorum

 Yerli ve yabancı ödül törenlerindeki en son gelişmeleri, birbirinden farklı stilleri ve bakış açılarını, özellikle moda ve güzellik alanında yayınlanan daha çok fikir edinmek adına okuduğum birbirinden kaliteli içerikleri tek bir tıkla okuyabilmek harika bir şey. ( Neler var neler yok ben kısaca değineceğim ama ''çok vaktim yok okumadan önce sayfayı incelemek istiyorum '' diyenlerdenseniz tıklayınız  )

Tabi bunlarla kalmıyor içerikler, farklı sunumlar eşiliğinde yeni tatlar denemeyi sevenler için tatlı, tuzlu ve ilginç yemek tarifleri, burçlar konusunda benim gibi ilgili olanlar için burç yorumları, özellikle kış nedeniyle kendini yemeye vermiş olanlar için kilo vermenin püf noktalarını da içeren sağlık bölümü, yeni anne adayları ve anne olanlar için bebekleri veya çocukları ile ilgili faydalı paylaşımlar, sinema ve televizyon bölümünden güncel haberler, kısaca herşeyi bir arada bulabiliyorsunuz.  

Normalde dikkatimi çeken yazıları vaktim olduğu sürece ayırt etmeden okuyabilirim. Kitaplar konusunda da böyleyim, başladığımda bitirmeyi severim. Ama Elele de en en çok hangi bölümleri seviyorsun derseniz: güzellik, yemek, sinemadaki gelişmeler ve sağlıkla ilgili olan bölümler benim ilgi alanıma daha çok hitap ediyor. Kadına dair her şeyin mevcut olduğunu söylemiştim, benimle ortak olmasa da görselleriyle hem gönlünüzü hem ufkunuzu açacak, yeni ve farklı bilgilerle hayatınıza renk katacak dolu dolu içerikleri birde teknolojinin nimetlerinde faydalanarak takip etmenizi öneririm. 
Bugünlük benden bu kadar.  Herkese keyifli bir akşam diliyorum ;)

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: