Çarşamba

Makyajda Aydınlatıcı Kullanımı: The Balm Mary Lou Manizer Highlighter * Shimmer * Eyeshadow & Swatches


The Balm Mary Lou Manizer Highlighter 'la tanışıncaya kadar aydınlatıcıları bu kadar çok sevdiğimi söyleyemem. Çok gerekli değildi yani benim için, farların içinde ki açık tonlarla çoğu zaman sadece göz çevresini aydınlatmayla yetiniyordum. Gratis %50 indiriminde almıştım hatırlarsanız => Gratis İndirimi ve Alışverişim ...........................

O alışverişimde almadıklarım hala içimde :) yılbaşında bir %50 yi görürsem bronz tonlu olan The Balm Betty Lou Manizer 'i de alacağım. The Balm 'ın yeni  paletlerinden bir kaçını da halen listede tutuyorum.

 The Balm Mary Lou oldukça işlevli bir aydınlatıcı. Gözleri vurgulamak için Aydınlatıcı Kullanımı Highlighter:
 Göz pınarları, kaş altı, far olarak kullanılmasının yanında; yüzünüze kontur yaparken de büyük kolaylık. Yüze kontur işlemi yaparken; Bir bronz pudra ve bir highlighter cilde çok hoş bir ışıltı katıyor. Yapmanız gereken; yüzünüze en uygun kontur 'u uygulamak. Ekstra olarak yaz aylarında ve davetlerde, özellikle şık bir elbise giydiğinizde dekolte bölgesine fırça yardımıyla ışıltı katmak için de kullanılabilen harika bir ürün.

Makyajda dudaklarınızı vurgulamak için Aydınlatıcı: Dudak ile burun arasındaki çift çizgilere hafif bronz tonlu pudra, orta yani çukur olan kısma aydınlatıcıyı uyguladığınızda dudaklar daha belirgin ve ön planda oluyor.

Resimlerde içerisinde hafif sarılık var gibi dursa da ne çok beyaz ne de sarı tonlu bir aydınlatıcı, tonunu krem rengi olarak tanımlayabilirim.


Gratis yılbaşında The Balm ürünlerinde %50 indirim yaparsa ki yapacağını umut ediyorum , bu aydınlatıcıyı mutlaka alın. Fazlasıyla memnun kalacaksınız.

*** Daha fazla paylaşım ve uygulamalı fotoğraflar için beni buralarda da bulabilirsiniz =>

Contact / Mail =>  sennur@makeuparfume.com

2 yorum :

  1. Ellerine sağlık bebişkom nasıl geüzel yazı olmuş fotolarda mükemmel ben foto kalitesinden dolayı hala yazıpta koyamıyorum bunu :( <3 :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet fotolarda tam güzelliğini yansıtmak zor oluyor bitanem, beni de baya uğraştırdı :) beğenmene çok sevindim, kocaman öperim <3 <3 :*

      Sil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: