Çarşamba

Loreal Glam Shine Balmy Gloss 914 * Fall For Watermelon * & Color on Lips


Loreal 'in Glam Shine Balmy Gloss kalemlerinden 914 nolu  Fall For Watermelon renginde şimdi sıra :) Daha önce farklı bir renginin yazısını ve dudaktaki duruşunu burada => 912 nolu Sin For Peach sizlerle paylaşmıştım. Bu rengin dudaktaki duruşunu ise en alt fotoda görebilirsiniz...................................


İlk kez sürdüğümde biraz sert gelmişti ama ikinci sürümden itibaren yumuşacık, kayar gibi sürülen ve dudaklara verdiği doğal renklerle gündelik olarak da rahatlıkla kullanılabilecek olan Loreal 'in bu  balm formlu renkli kalem glosslarını sevdim.


Tenle dudak arasında renk olarak farklılık gösterdiğin gibi dudağın doğal rengine göre de ruj ve glossların tonu kişiden kişiye farklılık gösteriyor. Bende aşağıda ki gibi durdu :)


Biraz corallık biraz da nudelik var dudakta ki duruşunda, bu yüzden bu tonunu ayrı bir sevdim. Çantadan çıkarmayı istemediğim renklerden biri bu aynı zamanda. Nemlendirme etkisi çok güzel, renk de veriyor, çantada taşımak için oldukça pratik: çevir aç, sür at çantaya :) Kısaca bir balm gloss işlevini ziyadesiyle yerine getiriyor. Denedikten sonra sizinde seveceğinizi düşünüyorum.
*** Daha fazla paylaşım & uygulamalı fotoğraflar ve her türlü soru ve önerileriniz için beni buralarda da bulabilirsiniz =>
Contact / Mail =>  sennur@makeuparfume.com

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: