Pazar

Nivea Leke Giderici Serumlar: Cellular Luminous 630 Antispot & Nivea Hyaluron Cellular Filler Review



Nivea'nın Cellular Luminous 630 Antispot leke giderici serumu çıktığında önce kendisi sonra fiyati dikkatimi çekmişti. Nivea Hyaluron Cellular Filler Anti Pigmentflecken Serumunu daha önce uzun süreli kullanmış ve etkisini gözlemlediğim için yeni çıkan Luminous 630u merak edip aldım tabi bu alışverişimde iki yazdır çoğu zaman güneş koruyucu kullanmadan guneşlendiğim için dudak üstünde oluşan güneş lekelerim de etkili oldu.
Cilt serumları normalde gece uyumadan önce kullanılır ancak bu ikiliyi sabah kullandığım günlerde oldu. Dudak üstü haricinde leke sorunum olmadığı için yeni çıkan Nivea Luminous 630'u dudak üstümde kullandım. Nivea Hyaluron Cellular Filler'ı ise cildimi nemlendirmesi ve lekelenmeye karşı önlem amacıyla yüzümün geri kalan bölgelerinde kullandım.

Kullanıcı yorumuma geçersem:
☆ İkisinin de kivam ve yoğunluğu güzel. Hyaluron Cellular filler daha beyaz ve nemlendirme açısından daha etkili hissettirdi.
☆Yoğun bir parfüm kokusu olmamakla birlikte ikisi de birbirinden farklı ve güzel kokuyor.
☆Fiyat olarak Luminous 630 iki kat daha pahalı.
☆Etki kıyaslaması yapacak olursam Hyaluron Cellular Fillerda 2.kutudan sonra bariz leke azalmalarını gözlemlemiştim. Luminous 630 un ise birinci kutusu bitmek üzere ve bu yeni ürünü daha hızlı sonuç almak isteyenler için veya benim gibi yoğun lekelenme olan yerler için ayrıca uygulayacaklara tavsiyemdir. 
Sevgiyle kalın.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: