Perşembe

Essence 3D Eyeshadow Review & Swatches | Günlük Göz Farları

 Herkese keyifli akşamlar, alman markalarından olup bazı ürünlerini farklı farklı ülkelerde üreten ve kalite fiyat kıyaslamasında bence renkli kozmetikte harikalar yaratan markalardan bir tanesi Essence Cosmetics. Bugün  de sizlerle günlük kullanımda çokça tercih ettiğim iki farklı tondan oluşan Essence 3D göz farlarıyla ilgili yorumumu ve tendeki duruşunu paylaşmak istedim. 



Essence Türkiye sitesine göre bu 3D göz farların 12 farklı tonu varmış. Ben 4 farklı tonun arasından öncelikle olarak resimde yer alan bu göz farının pigmentasyonunu ve duruşunu merak etmiştim.
Bendekinin ismi ambalajın üzerinde de gördüğünüz üzere Essence 3D Eyeshadow 01 irresistible fox-trott Essence 'nin İtalya 'da üretilen farlarından. Normal satış fiyatı : 10.25 TL 


Üstten bakınca görsellik açısından çok hoş. Tıpkı bir deniz dalgası gibi :)


Alt resimde de gördüğünüz üzere farın tendeki duruşu ile gözdeki duruşu aynı. Renk oynamaları çok fazla yok. Sadece baz kullanılmadığında, her far gibi çabuk uçuyor. Ben bazla kullanıyorum ve fiyatına göre gayet başarılı olduğunu söyleyebilirim. 
Bu arada açık tonu aydınlatıcı olarak elmacık kemiklerinize uygulayabilirsiniz. Bronz kısmını ise bronzer yokluğunda bronzer olarak kullanabilirsiniz. :) 


Yeni yazılarda görüşmek üzere. Hayat kısa, mutlu kalın ;)

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: