Çarşamba

Cosmetica 'dan Alışveriş ve İndirimden Aldıklarım | Cosmetica Shopping


Günaydın :) Bu ara yazmam gereken çok şey birikti. Kullandıklarım, indirimlerden aldıklarım, yurtdışından aldıklarım ve şu an ulaşmasını beklediklerim vs... Neyse ben konuyu çok dağıtmadan resimde gördüğünüz ürünleri nereden ve ne kadara aldığımı sizlere anlatayım.

Malumunuz en uzun gecenin yaşandığı tarih olan 21 Aralık da,《 Cosmetica 》21 üründe %70 indirim yapmıştı. Bir tane eksikti ama geriye kalan 20'si benim aklımda olan ürünlerdi. 

Tabi indirim oranı iyi olunca, yoğunluk nedeniyle uzun süre sayfa kilitlendi; bu arada sepete atılan ürünler birer birer satıldığı için sepetten çıktı. Ödemede ise tüm bilgileri girdikten sonra defalarca hata uyarısı ile karşılaşmama rağmen ertesi gün akşama doğru alışverişimi yapabildim. İndirimli fiyatlarıyla birlikte,
Golden Rose Matte Lipstick Crayon ( Mat Kalem Rujlar ) : 9 ila 12 tl arasında piyasada bulunabilen bu rujları %70 indirimle tanesini 3.5 TL ye aldım. 
Golden Rose Cat' s Eyes Eyeliner : Bu eyelinerini daha önce kullanmıştım hatta yazısını da yazmıştım. Yine %70 indirimle : 3.5 TL ye aldım.
Maybelline Newyork Master Precise Curvy: Yeni çıkan makyaj ürünlerinden. Merak ettiğim için aldım. %70 indirimli fiyatı ile : 8.90 TL ye geldi.

Bu arada Cosmetica yetkililerine naçizane önerilerim: 
● Filtreleme bölümüne " biten ürünleri gizle " seçeneği konulması,
● İndirim zamanları siteye yavaşlamadan girmek ve alışverişi sorunsuz şekilde tamamlamak için sitenin geliştirilmesi. 
●Stokların indirim bitmeden önce güncellenmesi.

~ Yiğidi öldürüp hakkını yemeyelim :) ~
♡ Kargolamadaki özenleri; stoktan ürün satmaları ve şimdiye kadarki siparişlerimde o yok bu yok demeden eksiksiz teslimat yapmaları, birde siparişin yanına minik bir tester koymaları ise benim sevdiğim yanları. 

Mat kalem rujların swatchlarına ve eyelinerlarla ilgili kullanıcı yorumlarıma ilerleyen günlerde burada ya da instagram hesabım olan ☆ @instaguzellik ☆ de yer vereceğim. Mutlu kalın ;)

2 yorum :

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: