Cuma

Clinique Happy


Clinique bir kaç parfümde çok başarılı, cilt bakım ürünleri ise tartışılmaz benim için,bu parfümüde kasımda yapmış olduğum yüklü bir alışveriş sonrasında hediye ettiler,kokuya gelirsek eğer,fresh günlük kullanım için uygun ama iş için değil daha çok tatil günlerinde eşofmanlarınızı giyip yürüyüşe çıkarken:)o zaman gerçekten adı gibi sizi mutlu ediyor.


limonla portakal karışımı gibi keskin ilk sıkıldığında ama çok kalıcı olduğunu söyleyemem,o yüzden siz siz olun romantik bir günde yada iş ortamında bu parfümü kullanmayın.







2 yorum :

  1. çok eskiden göğüs için olan bir ürünün almıştım resmen zeytinyağı kokuyordu ve ne bu ya deyip kenara koymuştum : ) en son yüz koruyucusunu aldım bakalım ...

    YanıtlaSil
  2. her ne kadar üzerinde usa, france, finland yazan clinique ürünleri olsada aslında bir çok clinique ürününün içeriği çin, kore gibi ülkelerde üretiliyor sadece ambalaj diğer ülkelerde üretiliyor,tüm ürünler gibi cliniqueninde kalitesi kalmadı haklısınız.

    YanıtlaSil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: