Perşembe

Victoria's Secret Beauty Rush'ın yenilebilen lipglossları


Jessica simpson dan sonra Victoria's secretın tek tadılabilen ürünleri lipglossları,tabi yenilebilen yeni ürünler üretmediği sürece.

allati resimdeki ürünler özel hediye paketleri içerisinde satılıyordu dayanamadım aldım benim tat ve koku olarak favorim sağdan 1.ürün olan cupcake:)soldan birinci ise kiraz sevenlere... ortadaki çilek aromalı ve kokusunda..boyutlarıda oldukça büyük tam 13 gram ve çok uzun süre gidiyorlar,tabi siz dayanamayıp tüm tüpü bitirmedikçe:)

Victoria's Secret Beauty Rush Lip Gloss

ViCTORiAS SECRET BEAUTY RUSH LiP GLOSS KiT
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhu0iYjK_tMSchVS4z30yc5_bQlYDg6PrnHIW48LWxKJ8JLpxp1fxCsdMqI4dYmheXckWizsGHIjDVOJS4C9osaf0beEdFc2iWppDd4HK-HzHS0gREpHhUSmVHDjUcZoW2xU_va1P30N-1E/s400/beauty+rush+lipglosses.jpg

http://farm4.static.flickr.com/3435/3382916653_fe77ed3f70.jpg
bu ürünlerle ilgili tek söyleyebileceğim muhteşem aromaları,kokuları ve verdikleri dolgun ve ışıltılı görüntü,fanatizm denilecek noktada bende bu beauty rush serisi:) deneyin ve görün derim...


http://www.anditisliz.com/lusciousliz/wp-content/uploads/2008/08/vs.jpg

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: