Salı

bir sanal eczane alışverişi;güneşten koruma ve kırışıklık için cilt bakımı serisi

üniversite 1.sınıftayken bir eczanede tanıştığım bir markadır VİCHY,  o dönemde güneş koruması hakkında çok bilgim yoktu, dışarı çıkarken güneş gözlüğü bile kullanmazdım, şimdi güneş gözlüğünün de güneş korumalı yüz ürünlerininde değerini daha iyi anlıyorum, cilt güneş ışığına direk maruz kaldığı için lekeler ve kırışıklıklar zamanla oluşuyor.3.sınıfa kadar düzenli olarak 50 faktörlük vichy güneş kremlerini ve thermal serisini kullandım. Çokta memnun kalmıştım, daha sonra neden devam etmediğimi düşünüyorum da sanırım üşengeç dönemlerimdi son sınıf zamanlarım.

şimdi yeniden, zamanında yaz kış kullandığım VİCHY güneş korumasına başlamak için bir sanal eczane aracılığıyla indirimli setlerinden satın aldım ve 2 gün içerisinde ürünlerim teslim edilecek.Tabi 1.aralıkta yani yarından sonra 26 yaşıma giriyorum, göz çevremde oluşmaya başlayan ince çizgilere de çözüm bulmak için vichynin kendi sayfasında ki cilt analiz sonucumda; kırışıklıklara başlangıcında dur demek için önerilen seti de fiyatı uygunken satın aldım.



Benim daha önce kullandığım bir güneş kremiydi zaten VICHY Capital Soleil +50 hassas ciltler için krem, o yüzden gözüm kapalı alabileceğim bir ürün promosyonlu set içinde yer alması ise tabi keyfime keyif kattı:)cildim kuru olduğu için bu kremin yağlı yapısı bana iyi geliyor, karma ve yağlı ciltler için bunun fluid olanı var onu öneriyorum.
 yanında nemlendiricisi ve temizleme losyonu da hediye.

onlineeczanem de set fiyatı:  46.90 TL


üstteki ise benim Vichy sayfasında yaptığım cilt analizim sonucunda önerilenler listesindeydi 25 den itibaren kırışıklık ve nem için gerekli olan gece kremi ve göz kremi;Vichy Liftactiv Retinol HA Gece Yüz İçin kremi+ Vichy Liftactiv Retinol HA Yeux göz kremi 

bü ürünü sizinde tahmin edeceğiniz üzere zamanında daha genç bir cildim olduğu için hiç denemedim ama bir yerden başlamak gerekiyor,güvendiğim bir markanın hesaplı ürünleriyle başlamak istedim.

onlineeczanem bu setin fiyatıysa: 93.50 TL

ağır kozmetik ve kimyasal içeren cilt bakım ürünleriyle kıyaslayınca bu para VİCHY ürünü için hiçbirşey.Ben fondötenini de kullandım ama kapatıcılığı yoğun olan Vichy dermablendi  günlük kullanım için  önermiyorum.Daha çok özel günlerinizde, yüzünüzde iz büyük leke veya sivilce varsa kullanın ve mutlaka eve geldiğiniz anda cildinizi iyice temizleyip nemlendirin.

bu arada onlineeczanemle hiçbir maddi bağım yok,yazdığım yazılar reklam amaçlı değil şimdiye kadar ne 5 kuruş kazandım buradaki yazılarımla ne de firmalar bana hediyeler gönderdi, kozmetik üzerine bir alanda da çalışmıyorum.

 sadece fiyat olarak çok uygun olduğu için tercih edip, merak edenler olur diye site ismini burada zikrediyorum.Tabi sağ kısımda müşteri temsilcisinin sohbet bölümü olması, merak ettiğiniz ve aradığınız ürünlerle ilgili size bilgi vermesi, üstüne 99 TL üstü alışverişte kargonun ücretsiz olması, 2 VİCHY ürününe çanta hediye edilmesi ve bir müşeriyle sanal ortamdan bu kadar sağlam irtibat kuruluyor olması da çok etkileyici.

ürünleri neden normal bir eczaneden satın almadım onu da anlatayım, bulunduğum yerde ki eczacıların geneli erkek, bayan olanlarda dahil ürünlerle ilgili numune vermiyor ve fiyatları da oldukça yüksek. Yani müşteri memnuniyeti burada sıfır.


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: