Perşembe

LUXYBOX ile ürünleri deneme şansımız olacak,ilk kutular ARALIKta kaçırmayınn!






Bu kutu olayını gerçekten çok sevdim, deneyip almak paha biçilemez hale geldi, kozmetik dükkanlarında satıcıların size oldukça pahalı ürünler satın aldığınızda bir kaç tester veriyor olması can sıkıcı.Bence bu deneme boyu ve testerlardan oluşan ürünleri deneyip satın almak en mantıklısı. Ben hemen üye oldum bile:)



LUXYBOX.com Hakkında

Lüks kozmetiğin Internetteki en önemli adresi olma hedefiyle Aralık 2011’de yola çıkıyor olan LuxyBox.com, en seçkin kozmetik ürünlerini ve güzellik ile ilgili merak edilen tüm bilgileri ayağınıza getiren bir web sitesidir. Ücretsiz üyelik ileLuxyBox.com mağazasından dünyaca ünlü markaların kozmetik ürünleri, özel indirimlerle satın alınabilmektedir. Ayrıca, Luxybox abonesi olunursa, her ay özenle seçilmiş ürünlerin deneme boylarını içeren paket de abonelerin adresine 19 TL karşılığı gönderilmektedir. LuxyBlog’da da, lüks kozmetik markalarıyla ilgili bilgiler, son trendler ve uzmanlardan güzellikle ilgili ipuçları sunulmaktadır.


 detaylarını incelemeniz için LuxyBox ın sitesine buradan ışınlanabilirsiniz;



Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: