Pazar

Lilakutu Aralık-Muhteşem Yılbaşı Kutusu

Dün itibariyle elime ulaşan lilakutuyla buluşmamız biraz meşakkatli oldu, çarşıya çıkacağım şubeye gelip alacağım dememi umursamayan sürat kargo çalışanları ben evden çıkar çıkmaz gelip beni bulamayınca komşu amcaya teslim etmişler, baya gerildim ama eve dönüp, kutuyu komşumdan teslim alınca tüm gerginliğim geçiverdi.


bir heyecanla kutunun tüm şatafatını bozduğum için özür diliyorum sizden, resim çekmek için sabredemedim, öyle özenliydi ki, kurdalesi çiçekleri gümüş rengi süsleri içindekileri görmek için parçalar gibi açtım adeta:)
İtiraf etmeliyim ismi lazım değil malum kutudan  sonra lilakutu bana ilaç gibi geldi, ürünlerin 4 tanesi tam boy,diğerleri ise 2-3 kullanımlık değil gördüğünüz üzere, kararında kullanıldığında uzun süre gider.



içindekiler;


1)Petal Fresh Organics 60 ml Şampuan
2)Clarins Defatigant Eclair Contour des Yeux-Eye Revive Beauty Flash-göz çevresi kremi-3 ml**
3)Max Factor Masterpiece Max Maskara-5.3 ml
4)Max Factor Kohl Pencil 020 Black Göz kalemi-1/3 boy
5)Murad Exfoliating Cleanser- peeling etkili yüz temizleyici**
6)Pastel 90 numara kurşun rengi Oje-(tam boy)
7)Clarins Sand Fondöten-1.5 ml
8)L'Occitane Ihlamurlu Doğal Sabun-125 Gram-(tam boy)**
9)Palladio Herbal Tinted Lip Balm-Dudak bakım Stiği-(tam boy)
10)2 adet parfüm numunesi-pinkar kozmetik ürünleri
11)PCO Sheep Placenta Whitening Mask -2 adet kocaman paketlerde**
12)Ozoxlive el yüz ve vücüt jeli-50 ml (tam boy)-resimlerin içinde yok koymayı unutmuşum:)



gerçekten yılbaşı paketini satın alanlar bu kadar çok çeşit içeren ve kendini kanıtlamış markalarla dolu lilakutuyu satın aldıkları için pişman olamazlar,** olarak belirttiklerim benim en çok merak ettiklerim, kullanmaya kıyabilirsem ilk önce onları deneyip ilerleyen yazılarımda bu ürünlere yeniden yer vereceğim.
lilakutu gerçekten bir mucize yaratmış bu kadar ürünü bir kutunun içine sığdırmakla ve bizlere bu kadar ürün çeşidini sunmakla.Beyazlatıcı maskeyle,ozoxlive zaten bir kutuyu dolduracak kadar ebatlı:),o yüzden buradan lilakutuyu bir kez daha tebrik edip, teşekkürlerimi gönderiyorum.Ocak kutusu için geç kalmadan üye olmak için;  Lilakutu TIK TIK





5 yorum :

  1. Adsız15:51

    Bencede süpermis ürünler ; )

    YanıtlaSil
  2. Ürünler çok iyi seçilmiş,hepsi kendini kanıtlamış markalar, ama bu kumaş kutu için bile 19 tl vermeye değer vivacım:)

    YanıtlaSil
  3. ürünler çok güzelmiş gercekten. pco yu yollamaları ayrı bır guzellık :)

    YanıtlaSil
  4. melis15:52

    Ya ben de üye olmalıyım, çok güzelmiş içinden çıkanlar. Oje rengi de en sevdiğim renk. Yalnız bu plasenta'lar biraz ürküttü beni:)Nasıl kullanılıyor acaba?

    YanıtlaSil
  5. Meliscim;

    ojenin rengi gerçekten harika, chanel black pearl dupeyle aynı renkte, bende ürkmüştüm ama dün akşam 30 dk yüzümde kaldı:)şeffat jel kıvamında beyaz bir maske,çok güzel kokuyor ben en çok kokusundan ürkmüştüm ama gerçekten harika bir kokusu var.

    YanıtlaSil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: