Çarşamba

LUXYBOX Aralık Yılbaşı Kutusu



Beklediğim Luxybox kutumu az önce aras kargo getirip teslim etti,bu defa sabredip her aşamayı resimledim.2 kat kutu olması kargo hasarlarına karşı iyi düşünülmüş. 



kapağını açınca siyah kurdaleye iliştirilmiş kocaman bir kar tanesi:) bu kar tanesi değerlendirilecek, birde sarılan pembe koruma kılıfı gördüğünüz gibi kağıttan değil, değerlendirilebilir.



ürünlerin tam boy fiyatları yukarıda, gönderilenler içinde mavala mini boy oje tam boy, diğerlerinin ebatlarıda 2-3  kez kullanılabilir.


Luxybox kutumdan çıkanlar;


1) Rausch Color protecting hair treatment( renk koruyucu saç terapisi için saç bakım kremi) -30 ml(İsviçre)
2)Rausch Color protecting shampoo( renk koruyucu şampuan)-25 ml(Made in Switzerland-İsviçre)
3)Lierac Mat-Chrono (Yaşlanma karşıtı matlaştırıcı emülsiyon(nemlendirici))-3 ml-(France)
4)Lierac Exclusive İntense Nuit creme comblement rides( Kırışıklık doldurucu gece kremi) -15 ml (France)
5)Mavala Mini Oje -KhakiVintage( grili yeşilli sedefli)-5ml(Switzerland-İsviçre)
birde süs olarak incilerim ve kar tanem var :) şunuda eklemeden geçemiyicem kutuyu açınca mis gibi bir koku yayılıyor havaya:) bebek kokusu gibi hafif pudralı çok hoş birşey.


ürünleri denemeden yorumlayamam ama genel olarak şunu söyleyebilirim, ürünler çok iyi seçilmiş, kendini kanıtlamış markalar rausch u duymamıştım ama İsviçre de üretilen saç bakım ürünlerim var ve en memnun kaldığım ürünlerdi. Lieracın kırışıklık ürünlerini denemedim malum 26 olmuşken birde lierac denemek lazım kırışıklıklara dur demek için, elimdeki gece kremim bitince buna başlıyıcam, hem 15 ml olup uzun süre gidecek olması çok iyi, kapağını açınca koruma folyosu var yani ben açmadıkça kullanım ömrü tükenmeyecek.Mavala zaten hem tırnak ürünlerinde hemde ojelerde kendini kanıtlamış, bende 150 den fazla oje olmasına rağmen bu ton yok:) o yüzden çok mutlu oldum.Hepsi tek tek denenecek ve blogda deneyimlerim paylaşılacak, siz hala ücretsiz üyelik için kaydınızı yaptırmadıysanız buradan buyrun;  LUXYBOX Tık Tık



5 yorum :

  1. aa hiç haberim yok böyle bir uygulamadan olsaydı bende üye olurdum ayol ne güzel hediyeler bunlar yaa neyse hemen olmam gerek bu yılbaşı olmadı ama bidahakine:))

    sevgiler... güle güle kullan canım hepsi çok şıklar...

    YanıtlaSil
  2. REÇELİM;

    teşekkür ediyorum tatlım:)aslında bir ayı geçti blogda duyuralı ama diğer yazılarımdan dolayı biraz arka sayfalarda kaldı açılışıyla ilgili duyurum,ilk kutusuydu bu devamıda önümüzdeki aylarda gelicek:)ben bu ay ki ürünlere bayıldım, iyi seçilmiş hepsi.

    YanıtlaSil
  3. anlaşılan sizler memnunsunuz ben de mi denesem şu luxybox'ı bir kaç bloggerda daha gördüm sırf o hediye paketi için bile üye olunur yahu :D

    YanıtlaSil
  4. güle güle kullan cnm ben de bekliyorum benimkini :)

    YanıtlaSil
  5. Bence vasat bi kutu olmuş.Bana da geldi :// Lakin yaşa göre hiç uygun değil 20 yaşında olup tek bir kırışığı olmayan ben o kremi napacaauum :P Acaba nemlendirici niyetine sürsem bişey olurmu ki :D

    YanıtlaSil

*** This is the only comment field . Please don't share your site link here. I don't publish comments that contain Link.
*** Lütfen, site linklerinizi paylaşmak adına yorum yapmayın; site linki içeren yorumları yayınlamıyorum: